رضا فریادرس: انتشار مقالات علمی پر استناد کمک بسزایی در پیشرفت علمی کشور دارد

کارشناس شنوایی‌شناسی دانشگاه گفت: دستاورد تحقیق و پژوهش در حیطه شنوایی‌شناسی در درمان بیماران با مشکلات شنوایی مؤثر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی‌شناسی ایران و پرورش ایده‌های نوین در شنوایی‌شناسی که روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 در سالن آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، رضا فریادرس، کارشناس شنوایی‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عنوان مقاله‌ من در مورد دو نوع سمعک‌های ایمپلنت است که از طریق عمل جراحی و روش تهاجمی، یکی بر روی جمجمه که از طریق شنوایی استخوانی کار می‌کند کاشته می‌شود و دیگری ایمپلنت گوش میانی بر روی استخوان کار گذاشته می‌شود.

وی با بیان اینکه این ایمپلنت در کشورهای دیگر کار می‌شود و بر روی موردهایشان تحقیق می‌کنند و نتایج را گزارش می‌کنند، در خصوص هدف از نوشتن مقاله خود گفت: من نیز  تصمیم گرفتم در کشورمان بر روی افرادی که از نوع سمعک‌ها استفاده می‌کنند تحقیقاتی انجام دهم و نتایج را به‌صورت نمونه ارائه دهم.

فریادرس با اشاره به اینکه دانش‌آموخته این دانشگاه است افزود:  این باعث افتخار است و از اساتید درس‌های بسیار خوبی یاد گرفته‌ام و امیدوار هستم در مقاطع بالاتر به دانشگاه برگردم.

زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *