تامزرس 21 دانشگاه علوم پزشکی تهران: وقتی فردی لذت بخشش را درک کند دیگر نیاز نیست کسی کمکی درخواست کند

در آستانه «روز مشارکت های مردمی»، مدیریت خیرین سلامت و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یکی از فعالان اجتماعی در حوزه سلامت گفت و گو کردند. دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، در برنامه تامزرس(tums Responsibility) دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه پیشگیری مهمتر از درمان است گفت: امروزه کشورهای پیشرفته در حوزه سلامت به مرحله قبل از «پیشگیری» یعنی «پیش بینی» توجه می کنند. با این وجود هنوز خیرین داخل یا خارج از کشور دوست دارند نتیجه کار خیری که انجام داده اند را سریع تر ببینند. برای همین زمانی که صحبت از خانه بهداشت و یا غربالگری می شود برای اینکه در حوزه پیشگیری است قانع کردن خیر برای هزینه کردن، نسبت به تهیه دستگاه های درمانی مثل دستگاه سی تی اسکن سخت تر است. این مورد نیاز به فرهنگ سازی دارد.

این فعال حوزه مسئولیت اجتماعی افزود: نمی گویم عزیزانی که کمک نمی کنند یا کمتر کمک می کنند، انسان های بدی هستند بلکه احساس می کنم فضای احسان را هنوز برایشان به وجود نیاورده ایم که لذت کار خوب را درک کنند.
وقتی فردی لذت بخشش را درک کند دیگر نیاز نیست کسی کمکی درخواست کند بلکه خود خیر تمایل به نیکوکاری دارد.
دکتر تقی پور با بیان اینکه خیلی وقت ها کار خیر مادی نیست افزود: ممکن است با گفتن خسته نباشید و خداقوت، همدلی، درک، انگیزه و توانایی عبور از شرایط سخت را به وجود بیاوریم. اگر بتوانیم مشارکت اجتماعی و احساس مسئولیت نسبت به یکدیگر را تقویت کنیم مادیات مرحله آخر است که درنهایت انجام می شود.
دکتر تقی پور افزود: قبل از اینکه پروپوزالی مبنی بر نیاز بیمارستانی به دستگاه خاصی تهیه شود، بایستی دلایل نیاز بیمارستان به دستگاه عنوان شود که با مدیریت بیمارستان ها و معاونت درمان دانشگاه و وزارت بهداشت هماهنگ شود. بعد از هماهنگی ها و تهیه پروپوزال خیّر احسان می کند.
وی گفت: در کار خیر مکتوبات و اسناد برای خیرین اهمیت دارد حتی اگر خیّر اعتماد داشته باشد. با این حال باید گزارش را ارائه کرد تا خیّر را در مدار خیرورزی نگه د اریم.
تنظیم: طاهره رحمان پور





0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب