• تاریخ انتشار : 1401/03/10 - 08:32

برگزاری جلسه کلینیک مجازی بیمارستان شریعتی

جلسه هماهنگی برای راه اندازی کلینیک مجازی بیمارستان شریعتی در این بیمارستان برگزار شد.

برگزاری جلسه کلینیک مجازی بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه یکشنبه هشتم خرداد ۱۴۰۱ با حضور دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی برگزار شد. در این جلسه که دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی و مسئولان واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، بیمه و درآمد و کلینیک‌های تخصصی بیمارستان حضور داشتند، مسئولان شرکت دکتر مایکو درباره نرم افزار طراحی شده این شرکت برای نسخه نویسی و پرونده الکترونیک توضیح دادند. نحوه ثبت ویزیت بیماران، ارتباط با بیماران، ثبت خدمات، نسخه نویسی الکترونیک در تأمین اجتماعی و خدمات درمانی و تعریف راهنماهای تخصصی از جمله مطالبی بود که  اعضا در این جلسه درباره آن تبادل نظر و بررسی کردند.

• گروه خبری : بیمارستان شریعتی
 فرانک  معصومی فرد