لیست اخبار صفحه :473
اجرای برنامه واکسیناسیون برای کارکنان شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن(تراورس)

کارشناسان واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران برنامه واکسیناسیون را برای کارکنان شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن (تراورس) اجرا کرد.

برگزاری مسابقه نقاشی تغذیه سالم یا ناسالم برای نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز توانمندسازی و مهارت افزایی هوران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران مسابقه نقاشی تغذیه سالم یا ناسالم برای نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز توانمندسازی و مهارت افزایی هوران را برگزار کرد.

کسب رتبه برتر بیمارستان سینا در ارزیابی فعالیتهای توسعه تحقیقات بالینی سال 1400 در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران
پیام تبریک رئیس بیمارستان سینا

در ارزیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی مراکز آموزشی درمانی وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 1400، واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان سینا به کسب رتبه برتر در سطح مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران نائل آمده است.

برگزاری سومین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای توانمندسازی و رشد فردی، سلسله نشست های «نیک زیستی» را یکشنبه های پایان هرماه به صورت آنلاین و حضوری برگزار می کند.

تامزلایف 21: معرفی امکانات مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد رامسر

در 5 کیلومتری شهر رامسر مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد. 10 سوئیت و 9 واحد آپارتمانی در این مرکز خدمات اقامتی را ارائه می دهند. در تامز لایف 21 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) امکانات این مجموعه را به نمایش درآوردیم.

برگزاری مسابقه قرآنی به همت معاونت بهداشت و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت بهداشت با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص «بسط و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه» اقدام به برگزاری مسابقه قرآنی برای گروه هدف کارکنان معاونت بهداشت و شبکه‌های تابعه کرد.

تامزبست 9: 200 جراحی موفق با پروتزهای جمجمه و فک و صورت تولیدی شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزبست TUMS BEST با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می شود. دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت از شرکت های دانش بنیان زمینه رشد و توسعه محصولات فناورانه را فراهم می آورد. این برنامه به تجربه 200 جراحی موفق با پروتزهای جمجمه و فک و صورت تولید شده در شرکت دانش بنیان دانشگاه اختصاص دارد. دکتر سید روح الله قدسی رئیس هیئت مدیره شرکت داناول درباره ظرفیت این شرکت و ویژگی های پروتزهای تولید شده توضیح می دهد.