بیماری هپاتیت و عفونتهای آمیزشی
همایش کشوری بیماری هپاتیت و عفونتهای آمیزشی به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
مدیریت گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش کشوری بیماری هپاتیت و عفونتهای آمیزشی را با توجه به اهمیت درمان و مراقبتهای آمیزشی برای داشتن بارداری سالم و پیشگیری از برخی سرطانهای و آموزش پروتکل جدید STI که در دستور وزارت بهداشت قرار گرفته است برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با توجه به برنامه سازمان جهانی بهداشت، در خصوص حذف هپاتیت B&C و کاهش 90 درصدی بروز و کاهش 60 درصدی مرگ ومیر تا سال 2030 یا 1410 است.
همچنین در خصوص برنامه عفونتهای آمیزشی با توجه به اهمیت درمان و مراقبتهای آمیزشی برای داشتن بارداری سالم و پیشگیری از برخی سرطانهای و آموزش پروتکل جدید STI که در دستور وزارت بهداشت قرار گرفته است. روزهای شنبه 17 و یکشنبه 18 آذر 1403 همایش کشوری بیماری هپاتیت و عفونتهای آمیزشی به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اساتید دانشگاه تهران، شهید بهشتی، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، مدیران و کارشناسان بیماریهای واگیر 32 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در سالن دارالفنون این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خوشامدگویی به مدعوین و میهمانان در خصوص اهمیت موضوع عفونتهای آمیزشی و همچنین تلاشها و اقداماتی که در برای حذف برنامه هپاتیت C و کنترل بیماری هپاتیت B در حوزه تحت پوشش این معاونت انجام گرفته است سخنرانی کرد.
در ادامه دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت، در مورد بیماریابی فعال در زندانها و مراکز نگهداری گروههای پرخطر در سطح منطقه تحت پوشش این معاونت مطالبی ارائه داد.
سپس دکتر مهناز معتمدی، رییس اداره بیماریهای آمیزشی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت متبوع در خصوص نظام مراقبت کشوری STI و ادغام مراکز مشاوره ویژه زنان در نظام سلامت سخنرانی کرد.
دکتر رشید رمضانی، رییس اداره هپاتیت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت متبوع: در خصوص کنترل وحذف بیماری هپاتیتهای ویروسی مطالبی را بیان کرد.
دکتر محمد جزایری، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشکده بهداشت در خصوص اپیدمیولوژی و پیشگیری از پاپیلوماویروس توضیحاتی را ارائه داد.
دکتر سالی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص شناسایی، مشاوره و درمان بیماری هپاتیت B سخنرانی کرد.
دکتر محمدرضا شیرزادی، رئیس اداره زئونوزهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر در مورد بیماری آبله میمونی، آخرین دستورالعملها و نکات اجرایی مرتبط را ارائه داد.
ارسال به دوستان