• تاریخ انتشار : 1399/09/22 - 12:37

گفت وگو با دانشجویان فعال دانشگاه علوم پزشکی تهران در خط مقدم مقابله با کرونا

سینا عباسی رزیدنت بیهوشی دانشگاه، حضور در خط مقدم مقابله با کرونا را وظیفه شرعی و انسانی هر پزشک می داند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، باتوجه به برگزاری آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت به دانشجویان فعال در مبارزه با ویروس کرونا، توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت و گویی کوتاه با سینا عباسی رزیدنت بیهوشی بیمارستان امام خمینی (ره) انجام دادیم که در زیر می خوانید.

لطفا خودتان را معرفی کنید.
سینا عباسی هستم، رزیدنت بیهوشی بیمارستان امام خمینی (ره) و ورودی سال ۹۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران.

از چه زمانی وارد فعالیت های داوطلبانه یا موظفی در خصوص مبارزه با بیماری کووید 19 شدید؟
بنده از اسفندماه ۹۸ با شروع پاندمی کووید 19 در خدمت بیماران بودم.

چه عواملی باعث حضورتان در فعالیت های بهداشتی و درمانی مرتبط با ویروس کرونا شد؟
باید بگویم وظیفه شرعی و انسانی هر پزشک است که در این راه خدمت کند و همچنین بدلیل اینکه رشته تحصیلی بندهف بیهوشی و مراقبت های ویژه است و نقش بسیار مهمی در نجات بخشی این بیماران ایفا می کند، پس بر آن شدم تا در حد توانم در این راه به هموطنانم خدمت رسانی کنم.

تجربه شما از حضور در چنین فعالیت هایی چیست؟
در رشته ما با توجه به اینکه خطر انتقال کووید بسیار بالاست (به خاطر مدیریت راه هوایی)، تصور من این بود که شاید بعضی افراد برای شرکت دریغ کنند، ولی حضور همه افراد گروه بسیار زیبا و باعث افتخار بود.

آیا به سایر دانشجویان دانشگاه توصیه می کنید که به جمع فعالان عرصه جهادی و برنامه های داوطلبانه بپیوندند؟
بله، 100 درصد توصیه می کنم که در این روزهای سخت، در این جهاد شرکت کنند.

آیا از برگزاری آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت ویژه دانشجویان فعال در مبارزه با ویروس کرونا اطلاع دارید؟
تا این لحظه که شما با بنده صحبت کردید، نخیر اطلاعی نداشتم.

چه پیشنهاد یا نظری برای حضور حداکثری دانشجویان دانشگاه در این رویداد ملی که فعالیت های بسیاری در این یک سال گذشته داشته اند، دارید؟
در این مدت معاونت درمان دانشگاه و بیمارستان بسیار تلاش کردند تا انگیزه دستیاران را تقویت کنند که این کار با اعطای کارانه و ... صورت گرفت که به نظر من کار بسیار خوبی است. زیرا بیشتر بحث این است که افراد حس کنند که زحمتشان دیده می شود. همچنین این اقدامات هر چند کوچک هم می تواند بسیار دلگرم کننده باشد که جا دارد تشکر بسیار زیادی بکنم از اقدامات صورت گرفته.
در ادامه می توان گفت کم شدن طرح موظفی بعد از فارغ التحصیلی افرادی که در این پاندمی نقش خود را ایفا کردند شاید منطقی باشد.

سخن آخر؟
از وزارت بهداشت به دلیل برگزاری این آیین تشکر می کنم. باید زحمات و جانفشانی های تمام کادر درمان و بخصوص دانشجویان در جایی ثبت شود و قدردانی از آنان به هر شکلی که باشد، کمترین کاری است که می توانند برای این عزیزان انجام دهند.
از وقتی که در اختیار ما گذاشتید، سپاسگزاریم.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان