پنجشنبه های آسمانی؛ بهشتیان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز استوری: یادی از بزرگان سفرکرده؛ مرحوم دکتر حسن افتخار اردبیلی، استاد علم و اخلاق
دکتر حسن افتخار اردبیلی، متولد اول فروردین 1321 در سال 1340 بهعنوان دانشجوی پزشکی وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد. در سال 1347 فارغ التحصیل شد و تخصص خود را درزمینه بیماریهای کودکان و MPH گرفت. این استاد پیشکسوت دانشگاه، در دوره ای که هنوز نگاه جامعه نگر در حرفه پزشکی رواج پیدا نکرده بود، بر مبحث سلامت عمومی متمرکز شد و بهعنوان عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت، فعالیتهای بسیار ارزنده ای در حوزه بهداشت مادر و کودک، بهداشت باروری، ارتقای سلامت و آموزش بهداشت به انجام رساند.
تامز استوری: ویژه برنامه شنبه های شهدایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بزرگداشت شهیدان محمد جواد عزلت و حسین نیک بین را در قالب برنامه شنبه های شهدایی در اولین شنبه خرداد سال جاری برگزار میکند.
تامز استوری: خاطره دکتر علیرضا یلدا استاد فقید گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز استوری به خاطره دکتر علیرضا یلدا استاد فقید گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر یلدا تاکید دارد باید همواره خطاها و اشتباهاتمان را در نظر مجسم کنیم و از آنها درس بگیریم. این آموزهها چراغ راه ما در زمان حال و آینده خواهد بود. درک و پذیرش اشتباهات، نخستین گام در راستای اصلاح و پیشرفت است. انسان با مرور اشتباهات خود، نقاط ضعف و قوت خویش را میشناسد و در مسیر تعالی گام برمیدارد.
تامز استوری: لحظه بازگشت به زندگی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
در یکی از روزهای اردیبهشت ماه 1403 یک بیمار با ناراحتی قلبی در محوطه مجتمع دچار حمله قلبی می شود و برای دقایقی ایست قلبی می کند در همین حین یکی از کارکنان متعهد و توانمند این مرکز درمانی بزرگ با دیدن این صحنه و با توجه به آشنایی با عملیات احیا اقدام به احیای بیمار می کند و آن بیمار را از مرگ حتمی نجات می دهد. امیدمان بر این است تا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تمام بیماران و مراجعین که از اقصی نقاط کشور به این مرکز درمانی بزرگ می آیند به سلامت به کانون گرم خانوادهایشان بازگردند.
دوست داشتن بیماران
تامز استوری: خاطره دکتر سید محمود فرزان استاد پیشکسوت ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز استوری به خاطر دکتر سید محمود فرزان استاد پیشکسوت ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد که در آن در خاطره ای بهترین کار را دوست داشتن مردم و برای پزشکان، دوست داشتن بیماران می داند.
تامز استوری 7: خاطره دکتر زرین تاج کیهانی دوست استاد پیشکسوت مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز استوری به خاطره دکتر زرین تاج کیهانی دوست استاد مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد که در آن دکتر قریب را الگوی تعهد حرفه ای معرفی می کند و می گوید: یک پزشک زمانی می تواند مفید باشد که به رضای خدا فکر کند.
تامز استوری 6 : خاطره دکتر منوچهر قارونی استاد پیشکسوت گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز استوری به خاطره دکتر منوچهر قارونی استاد پیسکسوت دانشگاه اختصاص دارد که در آن اعتقاد دیرینه مردم این سرزمین را «به عمر دست خداست» بیان می کند و می گوید: در زمانی که بخت زنده ماندن بیمار بعد از جراحی قلب کم بود؛ بیماری براثر سکته قلبی به بیمارستان مراجعه می کند و هربار نوبت عمل او به دلایلی عقب می افتد ولی با این وجود و پس از گذشت ده سال بیمار هنوز زنده است و زندگی می کند.
تامز استوری 5:خاطره دکتر سید محمود فرزان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران از جوجه پا شکسته
دکتر سید محمود فرزان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: من در یکی از خیابان های جنوب شهر مطب زده بودم، اوایل کار مطبم مریض نداشتم و کتاب آورده بودم و درس می خواندم. منشی گفت: یک دختر 5 ساله گریه کنان آمده و یک جوجه پا شکسته برای شما آورده است و بقیه داستان...
تامز استوری 5: بازدید گروهی از دانشگاهیان سراسر کشور از کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران جمعی از دانشگاهیان متشکل از روسای دانشکده ها، اساتید هئیت علمی و دانشجویان سراسر کشور ضمن نشست و دیدار با رئیس و مسئولان مجتمع از بخش های توراکس، مراقبت های ویژه و کلاس درس بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بازدید کردند و از نزدیک با ظرفیت های تشخیصی درمانی منحصربه فرد و امکانات این مرکز درمانی بزرگ آشنا شدند.
تامز استوری 4: داستان قضاوت سریع پزشک فقید دانشگاه علوم پزشکی تهران
استاد علیرضا یلدا استاد فقید گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه چهارم تامز استوری خاطره ای را بیان می کند و می گوید: هرگز در زندگی سریع قضاوت نکنید.