• تاریخ انتشار : 1398/11/25 - 23:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2034
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاري دومین جشنواره دانشجويي ابن‌سینا

تأکید دکتر محقق بر چندبعدی بودن دانشگاه

معاون دانشجویی و دبیر دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا، گفت؛ برگزیدگان جشنواره عالی هستند ولی همه توان دانشگاه بزرگ و توانمند دانشگاه علوم پزشکی تهران نیستند چرا که می دانیم جای جای دانشگاه ما مملو از افراد بلند همت و پر تلاش است.

گالری عکس 5
در دومین جشنواره دانشجويي ابن‌سینا كه همزمان با روز دانشجو دوشنبه 16آذر 94 در تالار ابن‌سینای دانشكده پزشكي برگزار شد، دكتر مصطفی محقق معاون دانشجویی و دبیر جشنواره ضمن گرامیداشت یاد شهدای دانشجو و تأکید بر چندبعدی بودن دانشگاه، اظهار داشت: این جشنواره به‌منظور حمایت،شناسایی و معرفی فعالیت‌های برتر و ارزشمند دانشجویان و قدردانی از دانشجویانی که در ابعاد مختلف علمی و فرهنگی تلاش می‌کنند با شعار« دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان گرایی» برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه در مجموع 439 اثر به دبیرخانه ارسال و 431 نفر در این دوره از جشنواره شرکت کردند، به آمار برگزیدگان بخش‌های 8 گانه جشنواره اشاره کرد و افزود: در بخش آموزش از بین 108 داوطلب 12 نفر، در بخش پژوهشی از بین 100 داوطلب 12 نفر، در بخش قرآن و عترت از بین 33 داوطلب 5 نفر، در بخش کیفیت خدمات سلامت از بین 43 داوطلب 6 نفر، در بخش هنری از بین 18 داوطلب 3 نفر، در بخش اجتماعی از بین 32 داوطلب 3 نفر، در بخش ورزشی از بین 40 داوطلب 6 نفر و در بخش جامع از بین 65 داوطلب 1 نفر برگزیده شدند.
دبیر جشنواره، با اشاره به آمار دختران و پسران دانشجوی شرکت‌کننده؛ تصریح کرد: 230 دانشجوی دختر و 201 دانشجوی پسر در این دوره، آثار و رزومه خود را به دبیرخانه جشنواره ارائه کردند.
دکتر محقق مشارکت دانشجویان مقطع دکترای تخصصی را بیش از سایر مقاطع تحصیلی عنوان کرد و افزود: باوجود اینکه در دانشگاه، تعداد دانشجویان این مقطع از مقاطع دیگر بالاتر نیست ولی بیشترین میزان مشارکت را این گروه داشتند و دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، کارشناسی، دستیاری و فلوشیپ به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
وی در ادامه به بیان ارکان جشنواره پرداخت و گفت: دانشجویان ایرانی و بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران (در حال تحصیل یا فارغ التحصیل بعد از تاریخ اول مهرماه 93) در تمامی مقاطع تحصیلی با توجه به اهداف و محورهای جشنواره می توانستند در این رویداد بزرگ شرکت کنند.
دکتر محقق با اشاره به نحوه ارسال آثار؛ یادآور شد: آثار جشنواره دانشجویی ابن سینا از سه طریق سایت، ایمیل و مراجعه حضوری دریافت گردید و در نهایت از برگزیدگان با اهدای لوح تقدیر، تندیس جشنواره، جایزه نقدی و گرنت قدردانی شد.
خبرنگار: الهام علی
عکاس: جمشید ربیعی
  • کد خبر : 56286
کلمات کلیدی
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی