لیست اخبار صفحه :815
برگزاری نشست خبری یازدهمین سمینار سالیانه مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه
8 تا 10 میلیون ایرانی مبتلا به بیماری مزمن کلیوی

برگزاری نشست خبری یازدهمین سمینار سالیانه مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه

یازدهمین سمینار سالیانه مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحت عنوان « تازه های بیماری‌های گلومرولی» 2 تا 4 دی 94 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) تسلیت باد

شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) تسلیت باد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: مهرباني محض بود و صبر تمام، زنجيرهاي اسارت را بر دست و پاي خود تحمل كرد تا مردم، زمين‏گير نشوند؛ تا جهاني را از اسارت در خاك برهاند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران مهد پزشکان پژوهشگر

دانشگاه علوم پزشکی تهران مهد پزشکان پژوهشگر

اجرای برنامه پزشک پژوهشگر با هدف حمایت از نخبگان پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مرکزی پیشرو آغاز شده و اکنون بررسی چالش های این برنامه به منظور اجرای بهتر و مستمر آن در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است.

تأکید دکتر محقق بر چندبعدی بودن دانشگاه
برگزاري دومین جشنواره دانشجويي ابن‌سینا

تأکید دکتر محقق بر چندبعدی بودن دانشگاه

معاون دانشجویی و دبیر دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا، گفت؛ برگزیدگان جشنواره عالی هستند ولی همه توان دانشگاه بزرگ و توانمند دانشگاه علوم پزشکی تهران نیستند چرا که می دانیم جای جای دانشگاه ما مملو از افراد بلند همت و پر تلاش است.