محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1397/08/14 - 14:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1390
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری دوازدهمین نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توان‌بخشی

در نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توان‌بخشی با توجه به ماموریت ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در منطقه آمایشی ده کشور در حوزه سالمندی بر تدوین دوره های کوتاه مدت با رویکرد توانبخشی سالمندی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در نشست هیئت‌رئیسه دانشکده توان‌بخشی که روز دوشنبه 7 آبان ماه ۹۷ در دفتر ریاست دانشکده با حضور اعضای هیئت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی باهدف آگاهی از فرایندها و تسریع در عملیاتی شدن برنامه‌ها تشکیل شد؛ دکتر هادیان در ابتدای نشست ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی به ارائه گزارش مبسوط از سفر معاون بین‌الملل دانشگاه و هیأت همراه به اقلیم کردستان عراق پرداخت. رئیس دانشکده توانبخشی با ارزیابی مثبت نتایج سفر اظهار امیدواری کرد مقدمات برگزاری کنفرانس علمی مشترک با مشارکت دانشکده توابخشی و یا راه اندازی و تاسیس برخی از رشته های دانشکده توانبخشی در اقلیم کردستان عراق ایجاد شود. در همین راستا وی از معاونان و مدیران گروههای آموزشی دانشکده خواست تا شرایط برگزاری پنج ساله رشته های  مختلف دانشکده توانبخشی در اقلیم کردستان مورد بررسی قرار گیرد. وی اجرا و پیاده سازی این برنامه ها را موجب تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم و چهارم؛ خلق ثروت و ایجاد کار در دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست. وی با اشاره به اینکه روند(Trend) بیماریها ومشکلات سلامتی اقلیم کردستان عراق کم و بیش همانند ایران است گفت در این سفر توافق شد بعد از بررسی و نیازسنجی تحقیقات در چارچوب انجام رساله های دانشجویان دکترای تخصصی انجام شود.
رئیس دانشکده توانبخشی افزود: در این سفر توافق شد دانشگاه علوم پزشکی تهران در به روز رسانی کاریکولوم های درسی گروه های آموزش پزشکی و پیرا پزشکی، راه اندازی دو رشته تخصصی و همچنین آموزش staff هیئت علمی و متخصصان دانشگاه سلیمانیه همکاری کند.
دکتر هادیان بابیان نزدیکی زبان و فرهنگ اقلیم کردستان عراق به زبان و فرهنگ ایران ارتقا همکاری های علمی و پژوهشی را فرصتی مغتنم برای ایجاد، ترویج و پایداری صلح واقعی میان دو کشور دانست.
وی در بخشی از سخنانش با هدف غنی سازی دوره های کوتاه مدت توانبخشی به معاونان و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پیشنهاد کرد در برگزاری این دوره ها، شرایط بهره مندی از استادان دانشکده های توانبخشی دیگر و همچنین استادان و متخصصان مقیم خارج از کشور بررسی و در صورت امکان از حضور و تدریس آنان نیز استفاده شود.
دکتر هادیان با اشاره به ماموریت ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کلان منطقه ده آمایشی کشور در حوزه سالمندی بر ضرورت تدوین دوره‌های کوتاه مدت توانبخشی با رویکرد سالمندی تاکید کرد.
وی افزود با توجه به ضعف و بعضاً نبود دوره‌ها و رشته‌های گوناگون دانشکده توانبخشی در منطقه خاورمیانه برگزاری این دوره‌ها به صورت بین‌المللی نیز شرایط خلق ثروت برای دانشگاه و کشور فراهم می‌شود. در ادامه نشست دکتر علیائی معاون آموزشی دانشکده گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده برای انجام و پیاده سازی برنامه‌های دوره‌های کوتاه مدت توانبخشی به تفکیک گروه‌های آموزشی شنوایی‌شناسی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و کاردرمانی ارائه کرد. وی بابیان اینکه زمان دوره‌های کوتاه مدت  حداقل 50 ساعت و کمتر از یکسال است تصریح کرد: در برگزاری این دوره بایستی 50-30 درصد به صورت عملی باشد.
در ادامه مدیران گروه‌های آموزشی برنامه‌های مدون کوتاه مدت گروه‌های خود را با ذکر جزییات و نحوه برگزاری ارائه کردند که شرایط و نحوه برگزاری مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت؛توافق شد برنامه نهایی حداکثر در نشست آینده هئیت رئیسه برای ارسال به دانشگاه مطرح شود.
دکتر خاتون‌آبادی معاون برنامه‌ریزی و مدیرگروه گفتاردرمانی پیشنهاد کرد که دوره کوتاه مدت توانبخشی با رویکرد اتیسم با همکاری دو گروه گفتاردرمانی و کاردرمانی برگزار شود که مورد موافقت مدیر گروه کاردرمانی قرار گرفت و توافق شد ضمن بررسی شرایط و نحوه برگزاری این دوره مشترک  نتایج آن در نشست آینده هیئت رئیسه اعلام شود.
در بخش پایانی نشست اعضا حاضر با توجه به برگزاری کارگاه علم سنجی و بهره وری علمی که با سخنرانی رئیس مرکز انتشارات علمی وزارت بهداشت که با هدف بررسی زمینه های چگونگی ارتقا شاخص های علم سنجی اعضای هیئت علمی برگزار شد؛ پس از بررسی و تبادل نظر پیشنهاد کردند کارگروهی برای تعیین لاین های تحقیقاتی اعضای هیئت‌علمی تشکیل شود تا در موارد انجام پژوهش‌های مشابه در دیگر گروه های آموزشی از نتایج مقالات منتشرشده استفاده و به آن استناد شود. 
عکس و خبر: لیلا روستا
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 81653
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا