محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1401/05/04 - 13:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 493
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر بشردوست: ارتباط با دانشگاه های معتبر دنیا تاثیر زیادی در سطح بین الملل دانشکده خواهد داشت

در راستای اهداف روابط عمومی دانشکده مبنی بر گفتگو با معاونان و با توجه به روز ملی فیزیوتراپی با دکتر بشردوست معاون بین الملل دانشکده و عضو هیئت علمی گروه فیزیوتراپی، به گفتگو نشسته ایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، متن گفتگو به شرح زیر است:


لطفا خودتان را معرفی بفرمائید.
من دکتر سیامک بشردوست تجلی، عضو هیئت علمی گروه فیزیوتراپی و معاون بین الملل دانشکده توانبخشی هستم. دوران تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در دانشگاه علوم پزشکی ایران گذراندم و مقطع دکترا را در کشور کانادا تحصیل کردم.

ضمن تبریک روز ملی فیزیوتراپی، از خدمات و اهمیت رشته  فیزیوتراپی بفرمائید؟

با تشکر از تبریک شما، همانطور که می دانید فیزیوتراپی یکی از رشته های علوم پزشکی است که بسیار در حیطه کاری خود مهم و با اهمیت است و طیف وسیعی از همکاران ما در این دانشکده در زمینه های مختلف فیزیوتراپی به صورت تخصصی فعال هستند.
این رشته به نوعی احیای درمان های غیرجراحی و غیر مداخله ای و استفاده از خواص فیزیکی و فعالیت های مختلف بدنی است که مشکلاتی را که برای بدن انسان ایجاد می شود را تحت درمان قرار می دهد و ارتباط تنگاتنگی با برخی رشته های پزشکی برای کاهش علائم و درد و همچنین درمان بیماران دارد.
کمک به افراد توان خواه و معلول و درمان مشکلات آنها نیز بخشی دیگر از فعالیت های فیزیوتراپی است.

اگر به گذشته بازگردید آیا باز هم این رشته را برای تحصیل انتخاب می کنید؟

با توجه به دانش امروزم نسبت به اهمیت رشته فیزیوتراپی، اگر به گذشته بازمیگشتم قطعا فیزیوتراپی یکی از رشته های انتخابی من بود. فیزیوتراپی در درمان برخی نقاط، کاری را انجام می دهد که از عهده هیچ تخصص دیگری برنمی آید و در واقع مهارت کسب شده یک فیزیوتراپیست، آنقدر اهمیت دارد که می تواند زندگی یک فرد را نجات دهد. اگر یک فیزیوتراپیست دانش، مهارت و تجربه لازم را داشته باشد و بتواند آن را به مرحله بالین انتقال دهد؛ هرگز از انتخاب این رشته پشیمان نخواهد شد. میزان مفید بودن یک فیزیوتراپیست به دانش و تجربه او بازمی گردد و این مسئله اهمیت زیادی در احساس رضایت یک فرد برای انتخاب این رشته دارد.

چشم انداز معاونت بین الملل دانشکده را چگونه می بینید؟

با توجه به زمان کوتاهی که من به این سمت منصوب شدم، دیدگاه من بسیار روشن است. از حدود سه ماه پیش برنامه بسیار موفق پیش رونده را در پیش گرفته ایم که نمود آن در قسمت های مختلف دیده می شود.
از نظر من، هرچه ما بیشتر با دانشگاه های معتبر دنیا ارتباط برقرار کنیم در میزان موفقیت ما موثر خواهد بود. این ارتباط می تواند در قالب ارتباط علمی، پروژه های تحقیقاتی و یا برنامه ریزی دوره های کوتاه مدت مشترک باشد که با حمایت همه جانبه دانشگاه، این هدف در مسیر پیشرفت قرار دارد.

با خبر شدیم اولین دانشجوی بین الملل مقطع دکترای رشته اپتومتری در دانشکده توانبخشی پذیرش شده است، نظر شما در این خصوص چیست؟

دانشکده توانبخشی همواره برای ارتقای سطح علمی و همچنین پذیرش دانشجویان بین الملل در رشته های مختلف و مقاطع تحصیلی بالاتر در تلاش است و پذیرش این دانشجو در همین راستا اتفاق بسیار مثبتی است.
این مسئله موجب افزایش متقاضیان بیشتری از کشورهای دیگر، برای تحصیل در دانشکده توانبخشی شد که تقاضای آنها در حال بررسی است. تحقق این اتفاق می تواند شروعی باشد برای برنامه ریزی رشته هایی که هنوز جذب دانشجوی بین الملل ندارند. برای پذیرش این مقطع برای سایر رشته ها نیز برنامه هایی در دست است که در حال بررسی است.

در خصوص دانشگاه سبطین و راه اندازی رشته های توانبخشی در این دانشگاه بفرمائید.
این قرارداد از سال 97 کلید خورده است اما در شش ماه اخیر، کارهای بسیار زیادی انجام شده است.
زیرساخت های این مرکز در کربلا تهیه شده و مسئولین این دانشگاه برای تامین نیروهای علمی و اجرایی اقدام کردند. در این دانشگاه برای رشته پزشکی یک رشته و پرستاری دو رشته تعریف شده است اما برای توانبخشی پنج رشته راه اندازی خواهد شد که برنامه ریزی های لازم به طور کامل انجام شده است  و دانشکده اکنون آماده ارائه دروس در عراق است. برنامه ریزی و اقدامات به طوری پیش رفته است که همه موارد مورد نیاز برای ارائه خدمات آموزشی با کیفیت در نظر گرفته شده و به طور کل یک گروه آموزشی از ابتدا تا انتها طراحی شده است و از آبان ماه سال جاری در پنج گروه آموزشی مختلف در دانشگاه سبطین راه اندازی می شود.
همچنین علاوه بر طراحی حدود ده دوره آموزشی، یک دوره بسیار کاربردی به نام اوتیسم نیز با توجه به درخواست عراق مبنی بر کار با بیماری اوتیسم طراحی شده است که این دوره به صورت یکساله و در دو ترم برگزار می شود که تلاش های دکتر خاتون آبادی رئیس، دکتر دادگر عضو هیئت علمی دانشکده در این زمینه و پیگیری معاونت بین الملل دانشگاه قابل قدردانی است.

از برنامه های مشترک با دانشگاه اسکودار بفرمائید. به نظر شما اینگونه اتفاقات چه تاثیری در دانشکده دارد؟

دانشگاه اسکودار، معتبرترین دانشگاه خصوصی ترکیه است و با توجه به علاقه و توانمندی های دو طرف و به دنبال بازدیدی که از سمت مدیران این دانشگاه از دانشکده به عمل آمد، پیش توافق نامه ای تهیه شده و به مرحله امضا رسیده است تا حد قابل توجهی اهداف بین الملل دانشکده را پیش خواهد برد.
ارتباط با دانشگاه های معتبر دنیا تاثیر زیادی در سطح بین الملل دانشکده خواهد داشت و از اهمیت زیادی برخوردار است؛ ما نیز مفتخریم که به عنوان عضوی از یک مرکز معتبر در کشور ایران، بخشی از این ارتباط را گسترش دهیم.

سخن آخر؟

از حمایت همکاران و اعضای هیئت علمی دانشکده برای توسعه شرایط بین الملل دانشکده تشکر می کنم. تشویق افراد و اساتید و همچنین در نظر گرفتن اعتبار دانشگاه نیز از نکاتی است که می تواند به انگیزه افراد کمک کند.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 215773
کلمات کلیدی
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *