• تاریخ انتشار : 1396/10/30 - 09:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1064
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در کاهش خطر سرطان‌ها در مرکز شهید احمدی

واحد بهبود تغذیه مرکز شهید احمدی کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در کاهش خطر سرطان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کلاس آموزشی روز سه‌شنبه 26 دی 96 با حضور 35 تن از اعضای کانون‌های خانه سلامت زمزم در این سرا برگزار شد.
در ابتدا مهشید آقاسی، کارشناس ارشد تغذیه مرکز شهید احمدی در خصوص اثر سبک زندگی بر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر و مزمن مطالبی را بیان کرد.
در ادامه همراه با پخش فیلم آموزشی در خصوص هرم غذایی، رعایت اصل تنوع، تناسب و ترتیب در انتخاب مواد غذایی، نقش مصرف میوه و سبزی‌های تازه و مواد غذایی آنتی‌اکسیدان در کاهش خطر ابتلا به این بیماری‌ها مطالبی را ارائه کرد.
همچنین در همین روز وی به مناسبت هفته بسیج تغذیه، مسابقه نقاشی را با حضور 40 تن از کودکان مهد و پیش‌دبستانی سرای محله زمزم برگزار کرد.
در این جلسه آقاسی در خصوص اهمیت و فواید مصرف میوه و سبزی در کودکان برای پیشگیری از چاقی، اضافه‌وزن و چگونگی افزایش مصرف میوه در رژیم غذایی روزانه، اختصاص یک میان وعده در مدرسه به‌صرف میوه برای بچه‌ها مطالبی را بیان کرد و پس از نقاشی در مورد میوه‌ها و سبزی‌ها توسط بچه‌ها به همه کودکان جوایزی اهدا شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 73872
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی