• تاریخ انتشار : 1400/06/19 - 15:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 780
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پنل مجازی مدیریت درمان موکورمایکوزیس در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، رویداد تخصصی درمانی مدیریت موکورمایکوزیس در بستر مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پنل مجازی مدیریت درمان موکورمایکوزیس با هدف به اشتراک گذاری تجربیات گروه های تخصصی مربوطه پنج شنبه 18 شهریور 1400 در بستر مجازی درمان دانشگاه ( Tritapp) با بیش از 400 شرکت کننده برگزار شد و در آن اساتیدی همچون دکتر سید علی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع،دکتر نسیم خواجوی راد متخصص بیماری های داخلی، دکتر فرزاد پاکدل متخصص چشم پزشکی، دکتر آذین طبری متخصص گوش و حلق و بینی، دکتر آرزو سلامی متخصص بیماری های عفونی دانش و تجربیات خود را در درمان بیماران موکورمایکوزیس به اشتراک گذاشتند و در خصوص جدید ترین یافته های علمی این بیماری در شرایط کووید دلتا به بحث و تبادل نظر پرداختند. 
در این رویداد علمی مجازی که با مدیریت دکتر علی دهقان آغاز شد؛ معاون درمان مجتمع با اشاره به اهمیت و اثربخشی وبینارهایی از این دست گفت: تبادل نظرات علمی و تجربیات درمانی اساتید در به‌روز شدن اطلاعات پزشکان و همچنین بهبود مدیریت درمان بیماری ها بسیار کمک کننده و ضروری است.
دکتر سلامی به ارائه گزارشی از شرح وضعیت بیمار 40 ساله مبتلا به موکورمایکوزیس پرداخت.
وی با اشاره به برخی علائم و نشانه‌های این بیمار گفت: تشخیص زودهنگام بیماری موکورمایکوزیس در بهبود روند درمان بیماران بسیار کمک‌کننده است.
دکتر خواجوی راد با اشاره به تهدیدات دیابت در بیماران کووید 19 گفت: طبق مطالعات موجود در برخی از بیماران مبتلا به کرونا که حتی سابقه دیابت ندارند، به دلیل تهاجم مستقیم ویروس‌ها به سلول‌های دلتا و سایر سلول‌ها، خود بیماری کووید 19  می‌تواند دیابت نوع یک را ایجاد کند، البته باید منتظر داده‌های جدید در این حوزه باشیم.
در ادامه دکتر یزدانی در خصوص علائم و فرآیند درمان بیمار زن 20 ساله مبتلابه موکورمایکوزیس باسابقه کووید و کاهش دید و تورم در چشم سمت راست گزارشی ارائه کرد.
دکتر پاکدل اولویت خدمات موردنیاز بیماران موکورمایکوزیس و همکاری تیمی گروه‌های تخصصی مربوطه را مهم خواند و افزود: با تشخیص به‌موقع، درمان سریع و همکاری تیمی گروه‌های تخصصی در درمان این بیمار که شانس بهبودی بسیار کمی داشت، خوشبختانه بیمار سلامتی خود را دوباره بازیافت.
وی همچنین با اشاره به اهمیت مدیریت زمان در این بیماران بر تسریع آندوسکوپی سینوس‌ها، معاینه دقیق چشم‌پزشکی، تصویربرداری از حفره چشم یا مغز و در صورت نیاز سایر اقدامات ضروری تأکید کرد.
دکتر طبری نیز مواردی را در ارتباط با روند درمان موکورمایکوزیس در پرونده بیمار مورد مطالعه، عنوان کرد.
  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 196610
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *