از حذف بیماری جذام تا تولید محصولات مورد نیاز بیماری‌های پوستی، در مصاحبه با دکتر علیرضا فیروز

رئیس مرکز آموزشی و پژوهشی بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه در گفت و گو با مستند سازان «فرصت های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهم‌ترین دستاوردهای این مرکز را حذف بیماری جذام، کنترل بیماری سالک، ثبت آلرژن‌های سطحی پوست و تولید محصولات مورد نیاز بیماری‌های پوستی بیان کرد و گفت: مرکز تحقیقات پوست و جذام در سال 1371 به عنوان نخستین مرکز تحقیقاتی کشور، با هدف ایجاد هماهنگی بین فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی ایجاد شده است. برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های این مرکز مصاحبه دکتر فیروز را ببینید.

فیلم بردار
تدوین گر

مریم صابری

00/02/20 - 10:04

جناب آقای دکتر فیروز از دانشمندان سرآمد کشور هستند. فعالیت های ایشان و همکاران در مرکز تحقیقات و مرکز کارازمایی بالینی نشانه تعهد و علاقه به این کشور و مرز و بوم است. برایشان آرزوی موفقیت روز افزون دارم.

پاسخ