دانشجوی بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران: ماه مبارک رمضان با شکوهی فراوان در کشور هند برگزار می شود

مرضیه صوفی، دانشجوی بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اهمیت ماه رمضان در بین مردم مسلمان هندوستان، گفت: در کشورما سحرخوان ها جایگاه مهمی دارند، آنها پیش از نماز صبح مردم را از خواب بیدار می کنند تا عبادت سحرگاهی را به جا بیاورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مرضیه صوفی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه از کشور هندوستان ضمن تبریک ماه مبارک رمضان؛ گفت: در کشور ما سحرها مردم با طبل‌هایی که برادرانمان و جوانان می زنند بیدار می‌شوند. همچنین همسایگان از روی بالکن خانه های خود بقیه همسایگان را بیدار می‌کنند و بلندگویی هم در سطح خیابان ها داریم که وقت سحر را اعلام می کند، کلا کسی خواب نمی ماند.
وی افزود: سه شب اعمال شب های قدر «شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم» را با احترام خاصی برگزار می‌کنیم و به خاطر (وحدت بین اهل تشیّع و تسنّن) شب بیست و هفتم را هم احیا نگه می داریم.  
این دانشجوی بین الملل دانشگاه در خصوص رسوم افطاری کشور هندوستان؛ تصریح کرد: دعوت‌های افطاری خانوادگی خصوصا در اوایل هفته‌ی اول ماه مبارک رمضان داریم و در هفته دوم به بعد همسایگان و دوستانمان را هم به افطار دعوت می‌کنیم. 
صوفی با اشاره به حال و هوای ماه مبارک رمضان در دانشگاه؛ خاطر نشان کرد: کمی برگزاری کلاس های اول وقت (ساعت هشت صبح) در این ماه سخت است ولی کلا یک فضای خیلی دلنشینی حاکم است. نیم ساعت وقت نماز داریم و به موقع می‌توانیم نماز و قرآن بخوانیم.  
وی ادامه داد: ماه مبارک رمضان برکت دارد و این برکت کلا در فضا پخش میشود، باید این ماه را بیشتر به خودمان اختصاص بدهیم و قرآن بخوانیم و آن را درک کنیم؛ کلاس‌های تدبر در این ماه نیاز است.  
از دوستانم و دانشجویان عزیزخواهش میکنم که واقعا قدر این ماه را بدانند و وقتشان را بیشتر صرف قرآن و اهل بیت کنند. 
 
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

.....

.....

01/01/27 - 09:00

هم حجابش وهم فارسی صحبت کردنش عالیه...بارک الله

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

01/01/28 - 06:51

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب