دکتر بدو: مهمترین امر در فراهم سازی زیرساخت نسخه نویسی الکترونیک همدلی و همراهی مسئولان دانشگاه است

دکتر بدو رئیس بیمارستان مرکزطبی کودکان با بیان اینکه مردم استحقاق پرونده سلامت هستند، در خصوص مزایای نسخه الکترونیک گفت: تجویز نسخه الکترونیک مزایای عملی بسیاری در پی دارد. در این روند پزشک می‌تواند با آگاهی از اطلاعات بیمار، مدت‌زمان لازم برای تجویز دارو، تنظیم دوزها یا نوشتن سفارش دوباره یک دارو را کاهش دهد و مشکلات متعدد نسخه‌نویسی کاغذی را رفع کرده و باعث صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های مراقبت و کاهش اشتباهات نسخه‌نویسی ‌ شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان طبی کودکان؛ طرح نسخه‌نویسی الکترونیک را به‌عنوان جزئی از پرونده‌ الکترونیک سلامت عنوان کرد و گفت: بر اساس تکلیفی که به وزارت بهداشت و مراکز تابعه اعلام شد، مقرر شد که طرح پرونده الکترونیک از اول دی‌ماه سال جاری عملی و اجرا شود، پیرو آن جلسه‌ای نیز در دانشگاه برگزار شد و قرار شد که شرایط مراکز درمانی به‌خصوص بخش‌های درمانی بیماران سرپایی به نحوی تطبیق داده شود که این طرح خللی در خدمت‌رسانی به بیماران ایجاد نکند و ارائه خدمات به نحو احسن انجام شود.

دکتر بدو به بیان مراحل زیرساخت اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک پرداخت و افزود: در نخستین جلسه صمیمانه‌ای که در دانشگاه برگزار شد؛ بیشتر هدف و پیام این بود که دانشگاه به شکل یک گروه این کار را انجام دهد و همه باید به هم کمک کنند و این پیام بسیار خوبی بود که در آن جلسه مطرح شد، گام‌های بعدی نیز به عهده‌ مراکز گذاشته شد و طی جلساتی که برگزار کردیم، ظرفیت‌ها و شرایط موجود اعم از امکانات سخت‌افزاری و اقدامات نرم‌افزاری نسبت به مراجعه کنندگان به درمانگاه سنجیده شد و همچنین اقدامات لازم در خصوص آموزش به پزشکان انجام شد.

رئیس بیمارستان طبی کودکان گفت: در مراحل بعدی اولین مسئله این بود که اطلاعات تمامی پزشکان باید در سامانه ثبت می‌شد که در این زمینه با هماهنگی‌هایی که انجام شد، پزشکان کلیدواژه ورود به سامانه را دریافت کردند.

وی ادامه داد: همچنین در خصوص قرارداد با سازمان‌های بیمه‌گر پیگیری‌هایی انجام‌شد و با توجه به اینکه تعداد مراجعین به مراکز بیمارستانی مرجع زیاد است، قرار بر این شد که به‌منظور حفظ کیفیت خدمات و سهولت کار هماهنگی‌هایی در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری صورت گیرد و مقدار زمانی که در هر شرایطی صرف نسخه‌نویسی الکترونیک می‌شود، بررسی‌ و استانداردهای ویزیت رعایت شود زیرا که  نسخه‌نویسی الکترونیک منجر به پرونده الکترونیک سلامت بیماران می‌شود.

دکتر بدو با بیان اینکه مردم استحقاق پرونده سلامت هستند، در خصوص مزایای دیگر نسخه الکترونیک گفت: تجویز نسخه الکترونیک مزایای عملی بسیاری در پی دارد. در این روند پزشک می‌تواند با آگاهی از اطلاعات بیمار، مدت‌زمان لازم برای تجویز دارو، تنظیم دوزها یا نوشتن سفارش دوباره یک دارو را کاهش دهد و مشکلات متعدد نسخه‌نویسی کاغذی را رفع کرده و باعث صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های مراقبت و کاهش اشتباهات نسخه‌نویسی ‌شود.

وی همدلی و همراهی تیم دانشگاه با مراکز درمانی را در اجرای برنامه نسخه الکترونیک مهم خواند و افزود: درزمینهٔ پیاده‌سازی سیستم نسخه‌نویسی الکترونیک در دانشگاه زیرساخت لازم برای تسهیل انتقال الکترونیکی امن و مطمئن نسخه بین نسخه نویسان و نسخه پیچان فراهم شده و باتدبیر و درایت دانشگاه این طرح چند روز زودتر در مراکز درمانی تحت پوشش اجرا می‌شود و در این مدت ما می توانیم نقایص خود را در این چند روز رفع کنیم؛ به‌هرحال نگرانی‌هایی وجود دارد اما مثل همه‌ی کارهای سخت امیدواریم با همدلی این موارد رفع ‌شود.
مصاحبه: الهام حق شناس

خبرنگار: زهرا حری 

 

فیلم بردار
تدوین گر

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

هموطن

هموطن

00/10/17 - 00:01

با سلام و خسته نباشید ای کاش برای دیگر اخبار هم این نکته رغایت شود و در کنار خبر صوتی و تصویری چکیده خبر مثل این خبر گذاشته شود و چکیده واقعا خلاصه خبر باشد نه دو تا خط از خبر درج شده تشکر میشود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب