فیلم «سازمان پیچیده‌ای به نام بیمارستان» به همت بیمارستان شریعتی تهیه و منتشر شد

فیلم «سازمان پیچیده ای به نام بیمارستان» با موضوع شرح وظایف و ماهیت کلی واحدهای مختلف یک بیمارستان تهیه و منتشر شد. این فیلم با حمایت دکتر سعیدرضا مهرپور، رئیس بیمارستان شریعتی در نسخه اصلی به مدت حدود ۲۳۰ دقیقه تهیه شده است که به شرح وظایف واحدهای مختلف و معرفی ماهیت کلی بیمارستان ها می‌پردازد. در این فیلم معاونت‌های آموزشی، پژوهشی، درمان و پشتیبانی و مدیریت دارویی، آزمایشگاه، مدیریت درمان، مدیریت پرستاری معرفی می شوند. همچنین واحدهای اموراداری، امور مالی، ایمنی بیمار و کنترل عفونت، واحد خدمات، مدیریت بحران، بهبود کیفیت انبار و اموال، تغذیه و روابط عمومی نیز معرفی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دیدن فیلم کامل این مجموعه به تمامی دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی وعلاقه‌مندان به حیطه درمان توصیه می‌شود.
اطلاعات این مجموعه را می‌توانید از اپلیکیشن نشرپ به صورت رایگان دریافت کنید. برای تهیه لوح فشرده این مجموعه با شماره ۲۸۴۲۴۸۹۵ تماس بگیرید.
 فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد