معرفی اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه سال ۱۴۰۱؛ دکتر حمید محمود هاشمی استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها

دکتر حمید محمود هاشمی، استاد تمام گروه جراحی دهان و فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه در سال ۱۴۰۱ برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به مناسبت هفته آموزش دانشگاه، اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد. در قالب گفتگویی صمیمانه، به بررسی نظرات و دیدگاه های اساتید برگزیده در زمینه معلمی پرداخته شد.
در همین رابطه دکتر حمید محمود هاشمی، استاد تمام گروه جراحی دهان و فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی خود زمینه مورد علاقه خود را ورزش و کتابهای علمی- تاریخی برشمرد.
وی شعار زندگی خود را رعایت حقوق مردم و رابط صمیمانه با خدا بیان کرد و در ادامه الگوی زندگی خود را در زمینه معلمی اساتید بزرگوار دانشکده در داخل و خارج را نام برد.
دکتر محمود هاشمی درمورد ویژگی یک استاد برتر افزود: علاوه بر عشق به معلمی، اولویت و وقت گذاشتن برای دانشگاه و به روز بودن را مهم دانست.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی