• تاریخ انتشار : 1399/06/04 - 12:36

برگزاری پویش نذر خون، نذر پلاسما در سراسر کشور

پویش نذر خون، نذر پلاسما امسال با شعار «یاد و نام شهدای مدافع سلامت کشور» از تاسوعا تا اربعین اباعبدا... الحسین (ع) در سراسر کشور انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی داننشگاه علوم پزشکی تهران، نظر به فرارسیدن ماه خون و قیام و ایام شهادت اباعبدا... الحسین باهمت سازمان انتقال خون ایران و همدلی اهداءکنندگان خون «پویش نذر خون، نذر پلاسما» با یاد و نام شهدای مدافع سلامت در سراسر کشور با رعایت دستورالعمل و شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.
هدف پویش نذر خون، نذر پلاسما؛ همدلی و همراهی و مشارکت مردم در درمان بیماران مبتلابه کووید 19 و بیماران صعب‌العلاج و نیازمند خون است که البته باید اطلاع‌رسانی گسترده و ایجاد انگیزه در بهبودیافتگان بیماری کووید 19 برای حضور در «پویش نذر خون، نذر پلاسما» انجام شود.
جلب مشارکت و همکاری سازمان‌های دولتی و غیردولتی و نهادهای مردمی برای حضور در پویش، حضور نمادین رئیس، معاونان و مدیران، اساتید و پزشکان دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی در مراکز اهدای خون و پلاسما و تبیین اهمیت و ضرورت اهدای خون در شرایط حاضر، هماهنگی با مراکز انتقال خون در استان، شهر و شهرستان برای حضور تیم‌های سیار انتقال خون در سازمان‌ها و مکان‌های درخواست‌کننده، استفاده از ظرفیت رسانه ملی، رسانه‌های استانی و محلی و فضای مجازی برای ترغیب مردم و پوشش خبری مناسب، وسیع و گسترده از پویش، استفاده از فضای مجازی به شیوه‌ای هنرمندانه برای حضور و مشارکت فعال حداکثری مردم برای اهدای خون و پلاسما و تعمیم پویش، تأکید بر رعایت حداکثری شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مراکز اهدای خون سراسر کشور و تأکید برقرار دادن «نذر خون، نذر پلاسما» در اولویت‌های نذور در ماه‌های محرم و صفر ازجمله مواردی است که نسبت به برگزاری این پویش باید رعایت شود.
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی اهدای خون nobatdehi.ibto.ir با رعایت فاصله اجتماعی در خدمت اهداکنندگان خون است.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار
الهام علی