• تاریخ انتشار : 1399/03/31 - 14:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4080
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر سید احمد رضایی: حراست دانشگاه، مستندسازی را از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا آغاز کرد

مدیر حراست دانشگاه در پایان گفت‌وگوی خود با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: مستندسازی با برنامه‌ریزی مناسب و داشتن اطلاعات قبلی، بحران‌ها را به‌درستی هدایت می کند.

مدیر حراست دانشگاه که برای گفت‌وگو به استودیو شفآ (شجاعان فداکار آگاه) به طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه آمده بود، با اشاره به اقدام روابط عمومی در مستندسازی تجربیات کووید ۱۹ گفت: به دلیل تجارب قبلی که داشتم البته نه در بحث کرونا، به مستندسازی کاملاً اعتقاد دارم. با توجه به اینکه در بحران‌های متعدد باید در لحظه تصمیماتی را بگیریم به یک سری اطلاعات قبلی  نیاز داریم.

وی افزود: در بحران‌ها تقریباً چارچوب‌هایی که با آن مواجهه می‌شویم خیلی متفاوت نیست به طور مثال اگر تصادفی در شهر اتفاق می‌افتد و یا زلزله‌ای رقم می‌خورد برای حیطه دانشگاه علوم پزشکی تهران که درمان بیماران اولویت است تقریباً ما مواجهه بیماران را در آن حادثه داریم و اینکه با آن بحران چکار باید کرد؟ بنابراین باید پروتکل داشته باشیم.

دکتر رضایی ادامه داد: پروتکل‌ها به دو صورت تهیه و تدوین می‌شوند اول اینکه افراد اطلاعات کامل را بدانند و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنند، اما پروتکل بهتر، این است که تجارب قبلی را هم در کنار اطلاعات داشته باشد و بر این اساس تصمیم‌گیری کنند.

وی گفت: به این نتیجه رسیدیم که در بحث پدافندی که پیش‌آمده اتفاق پلاسکو، حادثه تروریستی مجلس، سقوط اتوبوس و بحث‌هایی از جمله؛ سیل، زلزله و ... که مطرح می‌شود اگر همه اینگونه موارد را مستند و نقطه ضعف‌ها را مشخص کنیم به نتایج خوبی دست پیدا می کنیم.

دکتر رضایی به بیان خاطره‌ای از دوران جنگ که برایش شیرین و به یادگار مانده بود اشاره کرد و افزود: در عملیات بدر بعدازاینکه خط اول شکسته شد و مستقر شدیم در سنگری نشسته بودم تقریباً نزدیک طلوع خورشید بود، دیدم که صدایی به گوش میرسد جبهه زیر آتش بود. از سنگر نگاه کردم ببینم صدا از کجا می‌آید دیدم سه نفر از فرماندهان سپاه آنجا نشسته اند، فاصله‌ای دو یا سه متری با ما داشتند این دوستان با توجه به اینکه تازه از فشار بحران خط شکستن اول گذاشته بودند، داشتند فعالیت‌های شب گذشته خودشان را تحلیل و برای عملیات بعد برنامه‌ریزی می‌کردند. هیچ وقت این را فراموش نمی‌کنم و سعی کردم این را الگوی فعالیت‌های خودم قرار دهم.

وی تصریح کرد: در بحث کرونا همکاران واحد حراست دانشگاه، مستندسازی را از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا آغاز کردند چراکه باید بدانیم چه فعالیت‌هایی را انجام داده ایم و اگر چکار می‌کردیم بهتر بود! خودمان را همیشه مورد نقد قرار می‌دهیم و بر اساس تجارب قبلی برنامه‌ریزی می‌کنیم.

دکتر رضایی با اشاره به سؤالات پرسیده شده در استودیو؛ گفت: همکاران دانشگاهی ممکن است شناخت کمی نسبت به جبهه کاری حراست داشته باشند که این امر برمی‌گردد به حوزه فرادستی این واحد، حراست کارهای گوناگونی دارد به طور مثال اهدای کمک‌های بین‌المللی یکی از فعالیت‌های ماست. برای اهدای کمک‌های بین‌المللی کمیته ای تشکیل شد که نظارت داشته باشد، برخی این را به گونه ای دیگر تصور کردند اما برای توزیع کمک‌های بین‌المللی نظارت کردیم چراکه لازم است به طور مستند به واحد ذی‌ربط گزارش دهیم که این کمک‌ها کجاها مورد استفاده بهینه قرارگرفته است، این فرآیند خود منجر به جلب اعتماد می‌شود و اینکه بتوانیم کمک‌های بعدی را نیز هدایت کنیم. این کارها مقداری ملموس برای همکاران نیست اما ابعادی دارد که با پشتکار تامین می‌شود.

وی در خصوص فضای استودیو شفآ و حضور همکاران روابط عمومی؛ خاطرنشان کرد: همه چیز خیلی خوب بود، خرسندیم که دانشگاه فضایی این‌چنینی دارد؛ اما با توجه به شناختی که از استودیوهای فعال و استاندارد دارم به نظرم لازم است دانشگاه علوم پزشکی تهران استودیو مجهزتری با همه امکانات و استانداردهای لازم را فراهم کند.

توضیح اینکه روابط عمومی دانشگاه از دوماه پیش به مستندسازی اقدامات انجام‌شده در مدیریت کووید 19 در دانشگاه اقدام کرده است.

 

 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 158221
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *