• تاریخ انتشار : 1399/09/03 - 11:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 354
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست کمیته بحران کووید بیمارستان سینا در سی و هفتمین هفته شیوع بیماری

اکسیژن رسانی به بیماران در بیمارستان سینا به بهترین شکل ممکن در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا طبق روال هر هفته شنبه اول آذر 99 برگزار شد.
در ابتدای نشست به ارائه گزارش هفته سی و نهم بحران کووید بیمارستان سینا پرداخته شد، سپس سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری با بیان آمار تعداد مراجعان درمانگاه تخصصی و تعداد اعمال جراحی انجام شده در هفته گذشته پرداخت و گفت: در این دو هفته که در شهر قرنطینه اعلام شده است بخش های بیمارستان باز است. خوشبختانه تعدادی پرستار و کمک بهیار در بیمارستان سینا مشغول به کار شدند. 
میزان استعلاجی کادر پرستاری به علت درگیری با بیماری افزایش یافته و سبب می شود با تعداد نیروی کمتری بخش ها اداره شوند.
مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان سینا ضمن قدردانی از استادان و کادر پرستاری و خدماتی گفت: در این 2 هفته که شهر به صورت قرنطینه در آمده ما هیچگونه تعطیلی در کادر اداری، مالی، پشتیبانی و برای منشی ها نداریم همان طور که کادر درمان مشغول فعالیت هستند دیگر واحدها هم دایر هستند و به فعالیت خود ادامه می دهند.
وی همچنین از وضعیت اکسیژن رسانی بیمارستان نیز گزارشی ارائه داد و گفت: خوشبختانه از هفته گذشته میزان بار اکسیژن افت نداشته و تمامی تانک های بیمارستان پر است و با هماهنگی هایی که با شرکت پشتییبان صورت گرفته تانک ها به صورت منظم پر می شود. در این زمینه واحد تاسیسات بسیار متحمل زحمت شدند و جا دارد از مهندس مهدی وفایی، مسئول تاسیسات و حسن بیگدلی، مسئول خدمات تشکر کنم.
مهندس مخبر همچنین از به بهره برداری رسیدن دستگاه اکسیژن ساز اورژانس در هفته آینده خبر داد و حضور استادان گروه بیهوشی را یک امتیاز برای بیمارستان تلقی و از همراهی و همدلی آنان قدردانی کرد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا گفت: در حال حاضر در مراکز درمانی مهم ترین نکته تامین میزان اکسیژن بیماران است و  خوشبختانه در این فاز بیمارستان سینا سربلند بوده است و من بر خود لازم می دانم از زحمات مهندس مخبر و تیم همراه ایشان قدردانی کنم.
وی همچنین  افزود: همه گروه ها از جمله پرستاری و نیرو های خدمات در این روزهای سخت با تمام وجود در حال تلاش هستند و واقعا این از جان گذشتگی آنان قابل تقدیر است.
رئیس بیمارستان سینا همچنین از فعالیت های همه گروه های درمانی قدردانی کرد و گفت: دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان این مرکز با قبول مسئولیت و پذیرش نیروی متخصص، بسیار خدمات شایانی را ارائه دادند و ما در حال حاضر در 4 ای سی یو و بخش های کووید از پزشک مقیم برخوردار هستیم و آرمش در بیمارستان حاکم است و یک قسمت مهم این آرامش مدیون مدیریت پزشکان در بخش های کووید و مدیریت پرستاری و مدیریت اجرایی است.
وی در ادامه افزود: تصور مجموعه دانشگاه بر این است که بیمارستان سینا از نظر مدیریت بحران کووید یکی از بهترین بیمارستان هاست که این مساله در جلسات یاد شده است.
دکتر اتابک نجفی، رئیس بخش های ای سی یو بیمارستان بیان داشت: خدا را شکر در بخش ای سی یو در هفته گذشته با هیچ افت اکسیژنی مواجه نشدیم.
دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی بیمارستان به توضیح نحوه تجویز داروی رمدسیویر برای بیماران مبتلا به کووید پرداخت.
دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی، دکتر فرهاد نجم الدین، رئیس بخش دارویی بیمارستان و دکتر رضا شریعت محرری، رئیس گروه بیهوشی این مرکز نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.


  • گروه خبری : بیمارستان سینا,اخبار
  • کد خبر : 164029
کلمات کلیدی
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *