• تاریخ انتشار : 1399/07/20 - 08:52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت کارشناسان مرکز بهداشت جنوب تهران بر بازگشایی مدارس و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و رفع نواقص و بازدید مجدد

کارشناسان مرکز بهداشت جنوب تهران بر بازگشایی مدارس، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و رفع نواقص از مدارس ابتدایی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس گفت: با هماهنگی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران و آموزش‌وپرورش منطقه 10 روز چهارشنبه 16 مهر 99 از مدارس ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوره دوم منطقه 10 بازدید انجام شد.
وی در ادامه افزود: به‌منظور حفظ و ارتقای سلامت نوجوانان دانش آموزان، معلمان، کارکنان مدارس، جلوگیری از شیوع بیماری کووید 19 و پایش سلامت مدارس بازدید انجام شد و چک‌لیست بازگشایی مدارس مجدد تکمیل شد.
توضیح اینکه فایل پوسترهای آشنایی با کرونا ویروس، اگر فردی در خانواده به کرونا ویروس مبتلا شد چه‌کار کند، پیشگیری از کرونا ویروس با شفا و پوسترهای تنفسی کرونا ویروس، در بین آن‌ها توزیع شد.
همچنین از آن‌ها خواسته شد برای دریافت مشاوره درباره کرونا ویروس با شماره‌های 4030،190 و 1666 تماس بگیرند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,اخبار
نگار  دیوبندی