• تاریخ انتشار : 1400/01/10 - 07:54

هشتاد و پنجمین نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا برگزار شد

نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا، شنبه 7 فروردین 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، در ابتدای جلسه سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری بیمارستان سینا به ارائه آمار بیماران مبتلا به کووید19 هفته اول نوروز بیمارستان پرداخت و آمار اعمال جراحی اتاق عمل اورژانس را نیز بیان کرد.
بابایی در ادامه افزود: ICU جراحی مغز و اعصاب در صورت همه گیری بیشتر ویروس کرونا از آمادگی لازم برای بستری بیماران مبتلا برخوردار است.
مریم اسفندبد، ناظم فنی رادیولوژی نیز به بیان آمار تعداد CT-SCAN انجام شده ویژه بیماران مبتلا به کرونا در هفته اول نوروز پرداخت.
دکتر پویا پاینده مهر، رئیس بخش اورژانس بیمارستان سینا، گفت: در اورژانس در هفته اول نوروز از نظر آماری روزهای متفاوتی را تجربه کردیم. برخی از روزها از انبوه بیماران مبتلا به کووید برخوردار بودیم، به صورتی که همه تخت ها اشغال شده بودند و برخی از روزها نیز با کاهش بیمار مبتلا و خلوتی اورژانس مواجه بودیم. اما برآیند آماری سطح شهر تهران، نشان دهنده افزایش میزان ابتلا به بیماری است و مسائله حائز اهمیت، داشتن آمادگی لازم در اورژانس برای پذیرش بیماران مبتلا نیازمند به بستری است و باید بخشی به عنوان پشتیبان برای اورژانس تعیین شود تا در صورتی که همه تخت های اورژانس اشغال شد در هر ساعت شبانه روز بتوان از آن بخش بهره مند شد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا نیز پیشنهاد در نظرگرفتن یک بخش ویژه بیماران مبتلا به کووید به صورت آماده باش را مطرح کرد، تا در صورتی که 80 درصد تخت های اورژانس اشغال شدند، بیماران مبتلا اورژانس به آن بخش انتقال داده شوند.
وی در ادامه افزود: هدف اصلی بیمارستان سینا در این بحران رسیدگی و ارائه خدمات مطلوب به بیماران مبتلا به کووید و غیر مبتلا به کووید است. یکسال و اندی است که همکاران بیمارستان سینا در بحران همه گیری کووید، همدلی و فداکاری را ثابت کرده اند و قطعا در صورت بروز مشکل مجدد خواهند آمده و ایستادگی خواهند کرد.
دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی بیمارستان سینا، گفت: متاسفانه ما به عنوان پزشک در حال پاسخگویی به عوارض بیماری هستیم تا پیشگیری از آن، در صورتی که پیشگیری از بیماری مقدم بر درمان است. سفرهای نوروزی سبب گسترش بیماری و این امر سبب همه گیری بیشتر بیماری در سطح جامعه می شود. ما به عنوان پزشک مسئولیت ارتقاء سلامتی در جامعه را بر عهده داریم و متاسفانه اگر کادر درمان با خستگی و فرسودگی مواجه شوند سبب افت ارائه خدمات درمانی می شود و این مشکل باز دامنگیر مردم جامعه می شود.
وی در ادامه افزود: آمادباش یک بخش در صورت نیاز برای بستری بیماران مبتلا به کووید، پیشنهاد بسیار خوبی است اما باید در نظر داشت نیروی انسانی آن برای درمان و مداوی بیماران نیز باید تامین شود.
زهره عظیم بیک، سوپروایزر کنترل عفونت نیز به تشریح روند واکسیناسیون در بیمارستان سینا پرداخت.

• گروه خبری : بیمارستان سینا,اخبار
رضا  آسیابی