• تاریخ انتشار : 1399/11/14 - 12:23

کارگاه آموزش مجازی تغذیه مناسب در معاونت غذا و دارو

با تغذیه مناسب از ابتلا به کرونا پیشگیری کنید

کارگاه آموزش مجازی تغذیه مناسب به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن به دانش آموزان مدرسه شهید چمران در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به مناسب دهه مبارک فجر کارگاه آموزش یک‌روزه باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان مدرسه شهید چمران به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روز یکشنبه 12 بهمن ۹۹ در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه‌های تغذیه‌ای به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مبنی بر دریافت متنوع و متعادل از تمام گروه‌های غذایی طی وعده‌ها و میان وعده‌های منظم در طول روز ارائه داد.
وی همچنین به اهمیت دریافت مایعات کافی و منابع طبیعی ویتامین سی، روی و آهن و ویتامین‌های گروه ب و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی تأکید کرد.

کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران ابتلا به کرونا گفت: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه فرنگی که از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند؛ از خودتان مراقبت کنید.

و در آخر گفت: مراقب خود باشد و پیشگیری را جدی بگیرید. مدت شست‌و‌شوی دست‌ها حداقل به‌اندازه 20 ثانیه برسانید و تمامی قسمت‌های دست (انگشتان خصوصاً انگشت شست, کف دست و مچ دست) باید شسته شود؛ در صورت عدم دسترسی به آب از ژل‌های ضدعفونی‌کننده  با پایه الکل که نیاز به شستشو با آب ندارند، برای شستن دست استفاده کنید.

• گروه خبری : معاونت غذا و دارو
خدیجه  آب پر