• تاریخ انتشار : 1402/08/30 - 10:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت، تغذیه و سلامت رنان و جشنواره غذا

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت، تغذیه و سلامت رنان و جشنواره غذا را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز جوادیه کلاس آموزشی را روز دوشنبه 29 آبان 1402 با موضوع تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت را برای نابینایان برگزار کرد و در این جلسه خصوص پره دیابت و دیابت، سر ساعت معین غذا خوردن، افزایش تعداد وعده‌ها، کاهش حجم هر وعده، عدم مصرف قند و شکر و جایگزین آن با خرما و توت خشک مطالبی را بیان کرد.
در این روز زینب زین‌الدینی، کارشناس تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه و سلامت رنان برای مراجعان سرای محله علی‌آباد جنوبی برگزار و در این کلاس گفت: برای کنترل وزن و حفظ سلامتی، رنان باید از دریافت انرژی اضافی حاصل از مصرف شکر، چربی و روغن پرهیز کنند و نوشابه‌ها، شربت‌ها و آبمیوه‌های صنعتی، آب‌نبات و غذاهای سرخ‌شده را محدودکننده لبنیات و محصولات گوشتی کم‌چرب به‌جای انواع پرچرب استفاده شود. همچنین الهام رجالی پور کارشناس تغذیه مرکز ابن‌سینا جشنواره غذا را باهدف تهیه غذاهای مناسب برای افراد دیابتی، با چربی و نمک محدود در بوستان دامپزشکی برای مراجعان برگزار کرد و در این برنامه که به مناسبت شروع هفته دیابت برگزارشده بود، ضمن داشتن برنامه‌های متنوع مانند میز خدمت مشاوره تغذیه و پزشکی، برنامه‌های آموزشی و سرگرمی، جشنواره غذای دیابتی نیز برگزار شد.

 

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 251906
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

تنظیمات قالب