• تاریخ انتشار : 1399/11/27 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 689
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید بر مقوله زندگی دوم یا زندگی مجازی در جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه باحضور اکثریت اعضا یکشنبه 26 بهمن 99 در محل تالار حکیم برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور معاونان فرهنگی و دانشجویی با موضوع زندگی دوم (زندگی مجازی)، یکشنبه 26 بهمن 99 در تالار حکیم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
 ابتدا دکتر محمد حسین صادقیان مدیر فرهنگی ضمن خیرمقدم، از فعالان فرهنگی دانشگاه برای برگزاری باشکوه دهه فجر قدردانی کرد.
وی در ادامه بر اهمیت توجه به مقوله زندگی دوم تاکید داشته و ضرورت نگاه نوین جامعه فرهنگی دانشگاه را به این عنوان مهم بیان داشت.
در ادامه دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی ضمن تشکر از دکتر ترابی به‌خاطر پیگیری مشکل فضای مجازی گفت: صرف‌نظر از شبکه اجتماعی اینستاگرام، توجه بیشتر و حضور پررنگ‌تر فعالین فرهنگی دانشگاه در پلتفرم‌های مختلف فضای مجازی مسئله مهمی است که می‌تواند به ارتقاء رشد و بالندگی اجتماعی فرهنگی کشور کمک نماید.
وی فعالیت بیشتر اساتید گروه معارف و نهاد نمایندگی ولی‌فقیه را در کنار فعالین فرهنگی در فراهم‌کردن محتوای مناسب فضای مجازی در عرصه هویت ملی و دینی را از ایشان خواستار شد.
سپس دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط‌عمومی دانشگاه اظهار امیدواری کرد که به حمد خدا دانشگاه حرکتی رو به جلو در پیش داشته است.
وی فضای مجازی را زندگی دوم دانست و گفت: شأن و شئون زندگی اول باید در زندگی دوم هم ادامه داشته باشد تا قابل رصد باشد. دکتر ترابی بحث میزان حضور مسئولان دانشگاه در فضای دوم را حائز اهمیت دانست و در خصوص چگونگی حضور رسمی دانشگاه در پلتفرم اینستاگرام به‌عنوان پرمحتواترین و قوی‌ترین رسانه جهان اشاره کرد.
وی در ادامه با نمایش جداولی به حضور واحدهای مختلف دانشگاه در این شبکه اجتماعی، سنجه هایی از قبیل جذب مخاطب، دنبال کننده ها و میزان بازدید فالوورهای آنان اشاره کرد و  حضور پررنگ دانشگاه با واکنش سنجی و قالب‌های بهتر در این فضا را خواستار شد.
سپس حجت‌الاسلام ابوالفتح غفاری معاون نهاد رهبری در دانشگاه بر تولید محتوا از طریق ایجاد کارگروه محتوایی اشاره کرد.
در ادامه دکتر شهرزاد غیاثوندیان مدیر امور آموزشی دانشگاه، خواستار برنامه‌ریزی آموزشی و تبلیغات توأم با نیازسنجی و آموزش کارکنان در زمینه کار فنی، خبرنگاری و دانش رسانه برای تبلیغات در شبکه های اجتماعی شد.
در ادامه دکتر محمد حسین عباسی مسئول بسیج دانشجویی با بیان اینکه واتس‌اپ، تلگرام و اینستاگرام در ایران بیشترین طرف‌دار را دارد، خواستار استفاده از شبکه های اجتماعی داخلی مانند روبیکا و ... در فعالیت‌های رسانه ای دانشگاه شد.
همچنین حجت‌الاسلام دکتر محمود متوسل مدیرگروه معارف، موضوع کمبود فرصت زمانی برای پرداختن دانشجویان به شاخه‌های مختلف فضای مجازی را عنوان کرد و گفت: دانشجویان و اساتید به طور دائم از طریق شبکه واتس‌اپ و نظیر آن با یکدیگر در ارتباط‌اند و دغدغه های دانشجویان را در این ایام که حضور فیزیکی کمرنگتر شده حل می کنند.
در پایان دکتر محمدحسین پور غریب معاون دانشجوئی فرهنگی دانشگاه، گفت: در کار توسعه فضای مجازی سه سرفصل؛ «ابزار»، «گروه‌های هدف» و «محتوا» باید مدنظر قرار گیرد. وی پیشنهاد کرد کارگروهی مجزا یا اتاق فکری ترجیحاً در واحد روابط‌عمومی ایجاد شود.
 
  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 170453
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب