• تاریخ انتشار : 1403/02/19 - 12:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 480
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بیست و چهارمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران

دکتر قناعتی: در شرایطی که همه چیز غیرممکن به‌نظر می رسد؛ می‌توان کارهای بزرگی انجام داد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در افتتاحیه بیست و چهارمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران گفت: در شرایطی که ممکن است همه چیز غیرممکن به‌نظر برسد؛ می‌توان کارهای بزرگی انجام داد به شرط آنکه تسلیم ناملایمات و روزمرگی‌ها نشویم.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در افتتاحیه سمینار دانشجویان داروسازی ایران(IPSS) که به مدت ۳ روز از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان را ثمره عشق اساتید به دانشگاه دانست و گفت: نیروی انسانی سرمایه ارزشمند و مهمترین رکن چرخه مدیریت است و  امیدوارم با برنامه‌ریزی درست بتوانیم دانشجویان را به عنوان بزرگترین سرمایه‌های کشور حفظ کنیم.
دکتر قناعتی برگزاری سمینار IPSS از سال ۱۳۷۳ را ایده خوبی برای ارج نهادن به دانشجویان و دعوت از آنان برای ورود به حیطه حرفه ای بیان کرد و گفت: این سمینار به تبادل دانش، پژوهش‌های جدید، توجه به  مسائل صنفی و روند نظارت‌های دارویی کمک می‌کند.   
رئیس دانشگاه با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه نسل چهار در دستیابی به علم نافع و مبتنی بر پاسخ به نیاز جامعه افزود: مهمترین هدف نظام سلامت ایجاد حال خوش در انسان‌هاست که در دانشگاه نسل چهار  عوامل تاثیرگذار در این امر شناسایی و برای تحقق آن برنامه‌ریزی می‌شود.
دکتر قناعتی بیماری‌های غیرواگیر شامل سرطان‌ها، بیماری‌های روانی، ریوی، قلب و عروقی و دیابت را از جمله موانع رسیدن به حال خوش دانست و افزود: ۳۰ تریلیون دلار در سال صرف هزینه بیماری‌های غیرواگیر می‌شود که با مصرف نکردن الکل و سیگار و برخورداری از فعالیت بدنی، تغذیه سالم، خواب کافی و شرایط کاری مناسب می‌توان از ۷۰ درصد این بیماری‌ها پیشگیری کرد.
رئیس دانشگاه با تاکید بر مسئله محوری و مهارت گرایی به عنوان مهمترین ماموریت‌ دانشکده‌ها گفت: در مدیریت دو نوع استراتژی اقیانوس قرمز و آبی وجود دارد اقیانوس قرمز محل رقابت‌های محدود و اقیانوس آبی زمینه شناسایی تقاضاها و فرصت‌های جدید است. برای ورود به اقیانوس آبی باید از روزمرگی‌ها عبور کنید و به دنبال تحقق علم نافع و تحول آفرینی باشید.
دکتر قناعتی با اشاره به تجربه خود از ورود به گروه رادیولوژی و راه اندازی اینترونشن و نورواینترونشن رادیولوژی در ایران تا ابداع روش نوین ایجاد غضروف زانو با استفاده از سلول‌های بنیادی طی دو سال اخیر گفت: در شرایطی که ممکن است همه چیز غیرممکن به‌نظر برسد؛ می‌توان کارهای بزرگی انجام داد به شرط آنکه تسلیم ناملایمات و روزمرگی‌ها نشویم.
رئیس دانشگاه، در توصیه خود به  دانشجویان بر انتخاب موضوع پایان نامه‌های اثرگذار و مبتنی بر علم نافع، شناسایی و ایجاد رشته های مورد نیاز مانند داروسازی بالینی تاکید کرد و افزود: به جای پیرو بودن، هدایت گر و به جای زیرسایه دیگران بودن، سایه گستر باشید. با اساتید خود تعامل و در فعالیت‌های علمی، اجتماعی و سیاسی مشارکت کنید. ضمن استفاده مفید از فضای مجازی مراقب باشید تحت تاثیر اینفودمی و مسمومیت اطلاعاتی قرار نگیرید.
دکتر قناعتی در ادامه توصیه‌های خود به دانشجویان، شناسایی راهکارهای اصلاح جهانی شامل شفافیت، شایسته سالاری و قانون‌مداری و همچنین شناخت فرصت‌ها و چالش‌های جهانی را ضروری دانست و افزود: با مدل‌های درست مدیریتی، با همین منابع موجود می‌توان تحولات بزرگی را رقم زد.
 رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود با اشاره به تحولات حوزه دارویی دانشگاه در این دوره مدیریتی گفت: ساخت پروژه جدید مرکز رشد فراورده‌‌های دارویی در ۴ هزار مترمربع، تولید ۳۲ محصول دانش بنیان در زمینه سرطان، فراهم سازی زیرساخت مناسب استقرار شرکت‌های دانش بنیان در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی از جمله تحولات عرصه دارویی دانشگاه است.
سمینار IPSS فرصتی برای آینده حرفه ای دانشجویان داروسازی
در ادامه دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی و رئیس سمینار با اشاره به اهمیت برگزاری این گردهمایی علمی در بهبود نگرش دانشجویان نسبت به آینده حرفه‌ای خود و تحولات فراورده‌های دارویی کفت: داروسازی رشته متنوعی است و فرصت‌های شغلی بسیاری دارد و شرکت دانشجویان در  این سمینار  کمک می‌کند  علاقمندی خود را بسنجند و اینده حرفه ای خود را اگاهانه رقم بزنند.
نقش داروسازی در تولید علم و فناوری کشور
سپس دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، از دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری این سمینار قدردانی کرد و گفت: آینده کشور به خدمات دانشجویان داروسازی نیازمند است.
دکتر پناهی با اشاره به ویژگی های دانشگاه های نسل اول تا پنجم گفت: در این دوره که شما وارد دانشگاه شدید باید دانشگاه ها اجتماعی و مدیرپرور باشند تا دانش آموختگان نسبت به همه مسائل سلامت کشور آگاه و توانمند شوند.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با تاکید بر نقش رشته داروسازی در تولید علم و فناوری کشور گفت: هر کلنی تحقیقاتی که منجر به تولید علم و فناوری شده رشته داروسازی در آن نقش داشته است.
پنج پله موفقیت
در ادامه دکتر عباس کبریایی زاده رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد دارو و مدیریت دارو با تاکید بر ایجاد کرسی اموزهای مکتب دکتر شفیعی و دکتر فرسام در دانشکده داروسازی، طی پنج پله موفقیت را به دانشجویان توصیه کرد و گفت: برای رسیدن به موفقیت لازم است پله‌های مسئولیت‌پذیری، قانون‌مداری، پیش بینی پذیری در عمل به تعهدات، اعتمادافرینی و برقراری ارتباط ساده و سالم با جامعه را طی کنید.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 265205
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

تنظیمات قالب