• تاریخ انتشار : 1402/10/03 - 13:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 128
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده دندانپزشکی

مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر از برگزاری کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان خبر داد

دکتر احسان مقیمی شناسایی دانشجویان مشروط و در معرض افت تحصیلی و برگزاری کلاس های تقویت بنیه علمی برای این دسته از دانشجویان را از اهم وظایف این مدیریت دانست.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دومین نشست مشترک دانشکده دندانپزشکی و مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس و دکتر سمیه نیاکان معاون دانشجویی دانشکده، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و دکتر اکبراحمدی کارشناس امور ایثارگران، شنبه 2 دی ماه 1402 در دانشکده دندانپزشکی با هدف طرح برنامه های آتی و بررسی راهکارهای بهبود وضعیت آموزشی دانشجویان برگزار شد.
در آغاز جلسه دکتر مقیمی مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و مدیر امور ایثارگران دانشگاه، با توضیح درباره برگزاری کارگاه متمرکز استادان مشاور در سطح دانشگاه و کشور، خواستار دعوت از اساتید مشاور دانشکده جهت شرکت در کارگاه شد و در ادامه از برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه های مجازی افزایش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان خبر داد.
دکتر مقیمی گفت: برنامه بعدی این مدیریت درنظرگرفتن کلاس های تقویتی برای دانشجویان مشروط و در معرض خطر می باشد که این امر مستلزم همکاری دانشکده ها در راستای شناسایی و پایش این دسته از دانشجویان است.
همچنین در این جلسه برگزاری یادآواره شهدا به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان و آمادگی مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر در زمینه حمایت های مالی به دانشکده اعلام شد.
دکتر موسوی در پاسخ به صحبت های مدیر دانشجویان شاهد وایثارگر، به موضوع کمبود نیروی کارشناس آموزش در دانشکده و همکاری در زمینه شناسایی دانشجویان شاهد و ایثارگر در معرض افت تحصیلی و یا نیازمند به کلاس تقویتی اشاره کرد و لذا از این مدیریت در این راستا درخواست مساعدت کرد.
معاون دانشجویی دانشکده دکتر نیاکان نیز مسئله آسیب پذیری، افسردگی، مبهم بودن آینده شغلی را از چالشهای مطرح دانشجویان عنوان نمود و جهت برگزاری کارگاه هایی با موضوعات کنترل خشم، اعتماد به نفس، مدیریت استرس که برای دانشجویان لازم و ضروری است، اعلام آمادگی کرد. همچنین درخواست تجهیز دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده را جهت برقراری ارتباط موثر با دانشجویان را مطرح کرد.
در پایان دکتر احمدی، پیشنهاد دعوت از دانشجویان موفق شاهد و ایثارگر و معرفی آنها به سایر دانشجویان و همچنین تهیه تندیس شهید هدایت (از شهدای این دانشکده) را بیان کرد .

  • گروه خبری : مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • کد خبر : 254799
مریم خرّم
تهیه کننده:

مریم خرّم

تصاویر

تنظیمات قالب