• تاریخ انتشار : 1398/12/29 - 23:13

پیام تبریک دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا به مناسب نوروز باستانی

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا با ارسال پیامی سال 1399 را تبریک گفت.

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا با ارسال پیامی سال 1399 را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است.

یکسال دیگر گذشت و باز بهاران نوید امید را با خود به ارمغان آورد.

و خانواده بزرگ بیمارستان سینا در حالی سال 98 را پشت سر گذاشت که در طول سال توفیقات بسیاری در مطالعات و دستاوردهای علمی و پژوهشی، ارائه خدمات درمانی به بیماران و خدمات آموزشی به کارورزان و دستیاران کسب کرد و با حمایت خیرین سلامت، تجهیزات درمانی و فعالیت های نیکوی عمرانی در بیمارستان به ثمر رسید و این دستاوردها شدنی نبود مگر با همدلی و همیاری یکایک کارکنان این مرکز

و اینک در حالی وارد سال جدید می شویم که در طول یکماه به جز رشادت و ایستادگی همکاران بیمارستان در رده های مختلف هیچ سراغ نداریم. ماهی که هجمه کرونا، فشاری مضاعف بر دوش همکاران افکند و آنان با فداکاری برای نجات همنوعان خود هر آنچه در توان داشتند به انجام رساندند و اینک خانواده بیمارستان سینا با قلب هایی که بیشتر از گذشته به یکدیگر نزدیک شده است دوشا دوش هم برای غلبه با این بیماری ایستاده اند و گام در سال 1399 می گذارند با این امید که با یاری پروردگار متعال به زودی جشن بزرگ عید نوروز و شکست کرونا را یکجا برگزار کنند.

سال 1399 را به همکاران محترم بیمارستان سینا تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم سالی نیکو و مملو از موفقیت پیش رو داشته باشند.

دکتر محمد طالب پور

رئیس بیمارستان سینا