برگزاری جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت روان با شعار ارتقای سلامت روان، جامعه بانشاط در شهرستان اسلامشهر
واحد سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر همزمان با فرارسیدن هفته سلامت روان جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه کارکنان مرد شاغل در شبکه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جشنواره که با مشارکت واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و بهداشت محیط شبکه برگزار شد، بیش از ۱۳ تن از آقایان با پخت غذاهای سنتی و محلی باهم به رقابت پرداختند. هدف از برگزاری این جشنواره، اهمیت شیوههای صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی، پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روشهای تغذیه سالم و ایجاد نشاط اجتماعی بود.
در ادامه توکل، سرآشپز یکی از رستورانهای شهر تهران در رابطه با نحوه صحیح پخت غذا صحبت کرد و بابیان اینکه خانوادهها باید به مصرف غذاهای سالم و سنتی رویآورند و فست فودها و غذاهای صنعتی را از رژیم غذایی خود حذف کنند گفت: خانوادهها باید از پختن غذاهای تکراری در خانه پرهیز و از روغن و نمک کمتری نیز در غذاها استفاده کنند تا فرزندان آنها در آینده دچار بیماریهای مزمن نشوند.
در ادامه این رقابت و پس از انجام داوری غذاهای تهیهشده این جشنواره، از سه برگزیده جشنواره و همه شرکتکنندگان با اهدای جوایزی قدردانی شد.
خبر: زینب ایمانی
عکس: یونس بیاتی
خبر: زینب ایمانی
عکس: یونس بیاتی
ارسال به دوستان