• تاریخ انتشار : 1398/03/18 - 13:56

برگزاری سومین نشست کارگروه دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی

سومین نشست کارگروه دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی روز یکشنبه 12 خرداد ماه در سالن استاد طالبیان این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، این نشست به‌منظور تبیین اهداف شکل‌گیری کارگروه دانشجویی دفتر توسعه آموزش این دانشکده و همچنین تعیین نماینده دانشجویی دانشکده در کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (EDC)  و با حضور دانشجویان محمد جواهریان، سپیده یوسف وند، زهرا محمدی، حانیه عباسی، علیرضا حسین زاده، حسین حسن‌پور خادمی، حنانه میرسعیدی، سیما مصلایی زاده، سارا رضایی، نسترن بهادرانی برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر نسترن قطبی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده با اشاره به اینکه شیوه‌نامه دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در اسفند 97 به‌تمامی دانشکده‌ها ابلاغ‌شده است، به بیان انتظارات این دفتر از اعضای کارگروه دانشجویی با توجه به اهداف و مفاد ارائه‌شده در این شیوه‌نامه پرداخت.
مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده در توضیح چگونگی و روند عضوگیری در این کارگروه گفت: ابتدا از طریق نمایندگان دانشجویی دانشکده در گروه‌های دانشجویی فضای مجازی در خصوص جذب عضو در این کارگروه اطلاع‌رسانی شد و با توجه به اهمیت اطلاع حداکثری دانشجویان از فراخوان جذب، پوسترهای متعددی در تمامی گروه‌های آموزشی دانشکده نصب شد.
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به اهداف تشکیل کارگروه دانشجویی و ضرورت مشارکت و فعالیت دانشجویان تمامی گروه‌های آموزشی دانشکده در این کارگروه و همچنین تنوع رشته‌ای، با مدیران گروه‌ها مکاتبه و از آنان خواسته شد تا دانشجویان فعال و علاقه‌مند در حوزه آموزش در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را به این دفتر معرفی کنند. وی جمع حاضر در این کارگروه را نتیجه اقدامات و فعالیت‌های انجام‌شده عنوان کرد.
در ادامه نشست محمد جواهریان، دانشجوی دکترای تخصصی فیزیوتراپی و دبیر کارگروه دانشجویی به بیان رسالت کمیته‌های دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و دفاتر توسعه آموزش دانشکده‌ها پرداخت. در بخشی از نشست دانشجویان ضمن بیان نظرات و پیشنهاد‌های خود در ارتباط با برنامه‌های دوره‌ی بعد این کارگروه، سؤالات خود را نیز مطرح کردند.
در پایان پس از رأی‌گیری سپیده یوسف وند، دانشجوی کارشناسی ارشد گفتاردرمانی به‌عنوان نماینده دانشجویی دانشکده در کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (EDC) انتخاب شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی