• تاریخ انتشار : 1399/12/24 - 11:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 272
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه تعیین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ برگزار شد

جلسه تعیین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس مرکز و اعضای شورای پژوهشی برگزار و بر ارزیابی مشکلات و آسیب دیدگان جنگ، تعیین اولویت‌ها و تبیین تبعات و عوارض جنگ تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، این جلسه با هدف ارزیابی مشکلات و آسیب دیدگان جنگ روز سه‌شنبه 19 اسفند 99 در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه با حضور دکتر رستمیان معاون فرهنگی و رئیس مرکز، دکتر محمدعلی صحرائیان معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر شاهین آخوندزاده معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر سید منصور گتمیری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی، دکتر بیگ محمدی، دکتر نخستین انصاری، دکتر خسروانی، دکتر پارسا، دکتر وردی، دکتر خزائی پور، دکتر احمدی، دکتر پور محمدیان و دکتر مقیمی برگزار شد.

ابتدا دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران دانشگاه گزارشی از روند شکل‌گیری مرکز را ارائه و نام‌ها لاتین و نمونه الگوهای پیشنهادی مرکز را مطرح کرد.

در ادامه دکتر رستمیان ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: مأموریت این مرکز دعوت از محققان برای همکاری و بهبود شرایط آسیب دیدگان جنگ و پیشگیری و آمادگی دفاعی برای مقابله با حوادث آینده از طریق تحقیقات مستمر و ارائه راه‌حل‌های کاربردی است.

دکتر آخوندزاده برتعیین اولویت‌های تحقیقاتی، تعامل با نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط خارج دانشگاه مثل سپاه پاسداران، بنیاد شهید انقلاب اسلامی و همچنین تأمین منابع مالی تأکید کرد.

دکتر صحرائیان دورنمای فعالیت مرکز را در آینده درخشان پیش‌بینی کرد و گفت: این مرکز می‌تواند راه گشا و همکار مراکز تحقیقاتی دیگر برای پروژه تحقیقاتی مشترک باشد.

دکتر پارسا بر برگزاری کنگره و انتشار مجله علمی تأکید کرد.

دکتر گتمیری بر فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف ازجمله حوزه روان‌پزشکی، ارتوپدی، آسیب نخاعی و عوارض کلیوی تأکید کرد و پیشنهاد داد که از آرشیو اطلاعات سازمان‌ها و مراکز دیگر با تأکید بر همکاری مشترک استفاده شود.

دکتر خزائی پیشنهاد نظرسنجی – مصاحبه – و فهرست کردن مشکلات گروه هدف را مطرح کرد و گفت: از اطلاعات کوهورت دانشگاه در این زمینه می‌توان استفاده کرد.

دکتر بیگ محمدی گفت: اولویت اول مرکز چیدمان ساختار مرکز است که باید دقیق تنظیم شود

دکتر وردی درخواست کرد که آزمایشگاه مناسب در زمینه درمانی اختصاص یابد و پروژه‌های مشترک با بیمارستان خاتم‌الانبیا انجام شود.
 وی گفت: کارهای تحقیقاتی بالینی در حوزه‌های تک مثل سلول درمانی و پزشکی بازساختی با بنیاد برکت و بنیاد شهید می‌توان انجام داد.

دکتر خسروانی توضیح داد از مجموعه نظرات می‌توان بر روی دو نکته اساسی متمرکز شد. اول چه فعالیت و کاری را انجام دهیم که منجر به کاهش رنج آسیب دیدگان جنگ شود. دوم اقداماتی انجام دهیم که پیشگیری کند از وقوع جنگ این موضوع با تبیین عوارض بشمار جنگ قطعاً روشنگری خواهد شد.

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 171453
آقای يوسفي نژاد
تهیه کننده:

آقای يوسفي نژاد

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب