• تاریخ انتشار : 1400/11/16 - 13:55

جلسه کمیته منتخب پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ برگزار شد

جلسه کمیته منتخب پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ با موضوع تبادل تفاهم نامه این مرکز با مرکز تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران جلسه کمیته پژوهش مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ سه شنبه 12 بهمن 1400 در دفتر معاون فرهنگی دانشگاه، با حضور دکتر رستمیان، دکتر گتمیری، دکتر توگه، دکتر بیگ محمدی، دکتر جعفریان، دکتر تنکابنی و دکتر مقیمی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مقیمی ضمن توضیحاتی در مورد هدف از انعقاد تفاهم نامه ای بین مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداشت، امداد و درمان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: این تفاهم نامه به منظور ارتقاء، سازماندهی و توسعه همکاری ها و بهره مندی از توانایی ها، تخصص و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دو طرف در زمینه های ایجاد و گسترش، همفکری و همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری، آزمایشگاهی و پزشکی تنظیم شده است.
سپس وی پیش نویس تفاهم نامه را در6 ماده شامل معرفی طرفین تفاهم نامه، عناوین تفاهم نامه (پژوهشی، آموزشی، زیرساخت های مورد نیاز)، مدت زمان آن، نحوه همکاری، تعهدات طرفین و نسخ تفاهم نامه تشریح کرد. در ادامه جلسه اعضای کمیته در مورد بندهای مختلف آن نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و پیش نویس آن برای ارائه به مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداشت، امداد و درمان ف.انتظامی.ج.ا.ا نهایی شد.
  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
  • کد خبر : 206808