• تاریخ انتشار : 1396/04/28 - 08:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5324
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

دکتر جعفریان: 21 درصد علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می‌شود

دومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور 70 شرکت دانش‌بنیان و ارائه 350 محصول در حوزه سلول‌های بنیادی 22 تا 24 تیر 96 در سالن اجلاس سران برگزار شد.

گالری عکس
در این جشنواره و کنگره جمعی از معاونان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسای ستادهای علم و فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و جمعی از روسای پژوهشگاه‌ها، اساتید دانشگاه و مراکز علمی و گروهی از دانشجویان و میهمانان خارجی حضور داشتند.
به گزارش دبیرخانه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، در مراسم افتتاحیه این جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی، دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه در سخنانی به قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی تهران با داشتن 16 بیمارستان آموزشی درمانی، 11 دانشکده، بیش از 110 مرکز تحقیقات، 2 هزار عضو هیئت‌علمی و 17 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و فلوشیپ در رتبه نخست تولید دانش در حیطه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران با تولید بیش از 1200 مقاله معتبر علمی تا ابتدای ماه جولای 2017 میلادی در این حوزه پیشتاز است و به‌تنهایی 21 درصد علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور را تولید می‌کند، بطوریکه با دومین دانشگاه برتر این حیطه یعنی دانشگاه تربیت مدرس، اختلاف دو برابری را نشان می‌دهد.
دکتر جعفریان در ادامه گفت: در حیطه درمان با سلول‌های بنیادی، 41 درصد کل کارآزمایی های بالینی سلول درمانی‌های نوین کشور در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تهران است بطوریکه در حیطه نورولوژی، مفاصل و غضروف، بیماری‌های خود ایمنی، استخوان، درماتولوژی، افتالمولوژی، بیماری‌های گوارش و کبد، ارولوژی، دیستروفی عضلانی، کاردیولوژی و دیابت و اختلالات متابولیک دارای بیشترین کارآزمایی های بالینی در سطح کشور است.
همچنین سه مرکز پیوند سلول‌های بنیادی خونساز در بیمارستان‌های شریعتی، ولیعصر و مرکز طبی کودکان جزو مراکزی هستند که بیشترین تعداد این نوع پیوند را در کشور انجام می‌دهند و بیش از 80 درصد کل پیوندهای سلول‌های بنیادی خونساز کشور که از رقم 6 هزار عبور کرده در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می‌شود و 2 مرکز پذیره‌نویسی سلول‌های بنیادی خونساز کشور در این دانشگاه قرار دارد.



وی با اشاره به پروژه راه‌اندازی مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران به بخش‌های ویژه‌ای که در این مرکز جامع دیده شده ابراز امیدواری کرد که ایران به یکی از کشورهای پیشرو در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی تبدیل شود.
توضیح اینکه دومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از سه محصول دانش‌بنیان در سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رونمایی شد. برپایی نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان، کانون اندیشه و نوآوری ایرانیان خارج از کشور، اهدای جایزه ملی، بخش دانش‌آموزی، برگزاری رویداد استارت آپ ها و همچنین فن بازار ازجمله بخش‌های مختلف این جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی بود.

تنظیم: مهدی گلپایگانی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 69628
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب