کنفرانس دستاوردها و نوآوری ها در مدیریت و درمان حملات و آسیب های شیمیایی
دکتر قناعتی: آمادگی کشور برابر تهدیدات سبب افزایش مقاومت، تاب آوری و قدرت کشور می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنفرانس آخرین دستاوردها و نوآوری ها در مدیریت و درمان حملات و آسیب های شیمیایی گفت: آمادگی کشور در برابر تهدیدات سبب افزایش مقاومت، تاب آوری و قدرت کشور می شود.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، کنفرانس آخرین دستاوردها و نوآوری ها در مدیریت و درمان حملات و آسیب های شیمیایی با محوریت بررسی تاریخ جنگ شیمیایی، فناوری های نوین در حوزه تشخیص، پیشگیری و درمان حملات شیمیایی و بررسی آسیب های پوستی، ریوی و چشمی عوامل شیمیایی 26 بهمن 1402 برگزار شد.
دکتر قناعتی با قدردانی از برگزار کنندگان این کنفرانس، برنامه ریزی چنین نشست هایی را برای آمادگی کشور در برابر تهدیدات موثر دانست و گفت: کشورمان از زمان تشکیل جمهوری اسلامی همواره در معرض تهدیدهای گوناگون قرار داشته و برگزاری این نشست ها برای آمادگی دربرابر هر احتمالی مفید است و مانع غافلگیری در مواجه با هر تهدیدی می شود.رئیس دانشگاه با بیان اینکه در دنیای امروز حد و مرزی برای خشونت و بی رحمی وجود ندارد گفت: برگزاری این کنفرانس به دشمنان این آب و خاک نشان می دهد که ما آماده هستیم و این آمادگی سبب افزایش مقاومت، تاب آوری و قدرت کشور می شود.
دکتر قناعتی با اشاره به پیشینه استفاده از سلاح های شیمیایی گفت: برای نخستین بار در جنگ جهانی اول و پس از جنگ جهانی اول و دوم، در حمله عراق به صورت گسترده در کشورمان مورد استفاده قرار گرفت.
رئیس دانشگاه در توضیح آثار سوء حملات شیمیایی گفت: استفاده از این سلاح سرنوشت بسیاری از جبهه ها را تغییر می دهد. در برابر ترکش خمپاره می توان به سنگر پناه برد اما تشخیص حملات شیمیایی کار پیچده و سختی است و پس از تشخیص به موقع آن باید از ابزارهای دفاعی با کیفیت و قیمت مناسب استفاده کرد. کسانی که مجروح شیمیایی می شوند دچار عوارض خونی، عصبی، تاولی و ریوی شده و باید تحت درمان خاصی قرار بگیرند.
دکتر قناعتی با تاکید بر آمادگی در برابر تهدیدهای بیولوژیک گفت: مقالاتی، همه گیری کرونا را به جنگ بیولوژیک نسبت داده اند و هنوز هم اما و اگرهای بسیاری در این زمینه وجود دارد و اگر این فرضیات درست باشد حدود ۱۰ میلیون نفر در جهان معادل یک جنگ جهانی کشته شده اند. درصورت تکرار این حوادث باید روش های مقابله با تهدیدهای بیولوژیک، هسته ای و شیمیایی را به صورت گسترده آموزش دهیم.
رئیس دانشگاه، آمادگی جامعه در برابر تهدیدهای احتمالی را ضروری دانست و گفت: نیروهای نظامی در معرض آموزش مداوم قرار دارد اما در جنگ های نامتقارن و برای دفاع مردمی لازم است به صورت گسترده این آموزش ها به جامعه ارایه شود.
ارسال به دوستان