• تاریخ انتشار : 1401/03/25 - 08:49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با دکتر محمود کیانی جانباز هشت سال دفاع مقدس و دانشجوی دکترای طب ایرانی

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر امور ایثارگران دانشگاه با دکتر محمود کیانی جانباز ویلچری هشت سال دفاع مقدس و دانشجوی دکترای طب ایرانی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، یکشنبه 19 خرداد دکتر منصور کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به همراه دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران با دکتر محمود کیانی جانیاز 70 درصد و دانشجوی دکترای طب ایرانی دیدار کردند.

در این دیدار که در دفتر گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی انجام شد دکتر کشاورز ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) با این جانباز 70 درصد از دلاوری‌ها و شجاعت‌های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس تقدیر و تشکر کرد و تأکید کرد صبر و پشت‌کار و حمایت خانواده‌های جانبازان به‌خصوص جانبازان ویلچری اجری مضاعف نزد خداوند دارد. سپس در خصوص نحوه حضور در جبهه‌های جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس گفت‌وگو شد. در این جلسه نقطه نظرات دکتر کیانی برای حفظ و ارتقا ارزش‌های فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایثارگری دانشگاه و انتقال آن به‌کل جامعه بیان شد.
دکتر کیانی  ضمن یادآوری خاطرات دوران دفاع مقدس از مجروحیت و جانبازی خود در عملیات کربلای 5 گفت: یکی از مهم‌ترین مبانی اصولی دینی-مذهبی ما اصل خودشناسی است یعنی شناخت کامل و عمیق از باورها، عقاید، استعدادها و توانایی‌های درونی خودمان. ما با خودشناسی می‌توانیم درواقع حقیقت زندگی و واقعیت زندگی‌مان را پیدا کنیم و از زندگی خود لذت ببریم. حس می‌کنم یکی از دلایل مهم حس خستگی و ناامیدی به‌خصوص در نسل جوان این است که خودشان را به‌خوبی نمی‌شناسند و ارزش‌ها و توانایی‌های خود را درک نکرده‌اند، برای همین ممکن است نتوانند در شرایط مختلف در مقابل مسائل و مشکلات واکنشی درست داشته باشند و  در کنترل احساسات یا رفتارهای ناپسند درست عمل نکنند.

وی اضافه کرد: جامعه ایثارگری  با اتکا به  اصل خودشناسی می‌تواند ارزش‌ها و باورهای اعتقادی خود را که در دوران دفاع مقدس از بالقوه به بالفعل نمایان کرده است حفظ و تقویت نماید. لذا پیشنهاد می‌کنم دفتر ایثارگران در کنار کارگاه‌های مختلف علمی-پژوهشی ویژه ایثارگران مبحث خودشناسی را هم اضافه نماید. ما با خودشناسی و درک توانایی‌ها و استعدادهایمان می‌توانیم بهترین خودمان را پیدا کنیم تا با عملکرد درست و مناسب موجب پیشرفت فردی و اجتماعی  جامعه شویم.

• گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
عکاس