• تاریخ انتشار : 1396/11/28 - 13:54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نایب قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش بانوان، به عنوان نایب قهرمانی مسابقات کارکنان وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی در سطح استان تهران دست یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این مسابقات که به صورت گروهی و با حضور تيم های والیبال وزارتخانه ها و سازمان‌های مختلف دولتي استان از روز شنبه 14 بهمن‌ ماه 96 در مجموعه ورزشي دانشگاه صنعتی شریف آغاز شده بود، تيم والیبال دانشگاه علوم پزشكي تهران در بازی اول خود با نتیجه 2 بر صفر تیم هواپیمایی هما را شکست داد و در بازی بعدی به پیروزی 2 بر صفر مقابل تیم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دست یافت. در ادامه مسابقات در بازی سوم نیز با نتیجه 2 بر صفر بر تیم دانشگاه صنعتی شریف فائق آمد. تیم والیبال دانشگاه در آخرین بازی خود روز چهارشنبه 25 بهمن 96 به مصاف تیم بانک مرکزی رفت که با نتیجه 2 بر 1 بازی را به تیم مقابل واگذار کرد و به مقام نایب قهرمانی این مسابقات دست یافت.
بر این اساس، تیم های والیبال بانوان بانک مرکزی و دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب به عنوان قهرمانی و سومی این مسابقات دست پیدا کردند.
توضیح اینکه، اعضای تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران را مریم حسین پور طهرانی (دانشکده داروسازی)، طاهره رضايي (مركز طبي كودكان)، معصومه میرگلوی بیات (مدیریت حراست)، مریم ملایجردی (بیمارستان بهرامی)، سكينه نظمی (دانشکده دندانپزشکی)، زهرا مختاري نيا (مركز بهداشت جنوب تهران)، مریم نعمت اللهی (مركز طبي كودكان)، حلیمه شاه‌علی (بیمارستان شریعتی)، زینب اسکندری (مركز بهداشت جنوب تهران)، پریوش خادمی (بیمارستان امام خمینی(ره)) و پریناز قزلی جهرمی (بیمارستان شریعتی) تشکیل داده و زینب اینانلو مربی و آمنه نیکویی سرپرستی تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران را در این مسابقات بر عهده داشتند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,مديريت تربيت بدني,گروه خبری RSS