• تاریخ انتشار : 1399/02/02 - 11:37

شعارهفته سلامت 99

پزشکان پرستاران و خانواده نظام سلامت

در هفته سلامت دومین روز از اردیبهشت ماه 99 به عنوان پزشکان، پرستاران و خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا توسط وزارت بهداشت و درمان نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی با توجه به نامگذاری هفته سلامت با عنوان حمایت همگانی از مدافعان سلامت و ظهور ویروس کرونا و به چالش کشیدن جامعه برای کنترل وریشه کن کردن این ویروس، بعد از پیام دلگرم کننده رهبر معظم انقلاب و فرمانی که برای وحدت و همدلی برای مقابله با کروناویروس فرمودند، بازهم وفاق ملی در کشور شکل گرفت و تجربه روزهای دفاع مقدس را دوباره از نزدیک می بینیم.
روزهای اول و دوم  هفته سلامت سال جاری به ترتیب با عنوان: بهورزان و خانواده بهداشت کشور  و دومین روز پزشکان، پرستاران و خانواده نظام سلامت نام گذاری شده  است.
سفیدپوشانی که این روزها با وجود مشکلات و فداکاری مضاعف در صحنه ماندند و بر اساس وظیفه انسانی خود تنها به نجات جان هم وطنانشان  فکر می‌کنند تلاش آن ها شایسته و قابل تقدر است.
همچنین در شرایطی که ویروس مرموز کرونا هر روز رویی از پیچیدگی‌های خود را نشان می‌دهد و همچنان علم بشر از کشف دارو و واکسن علیه آن عاجز مانده، مدافعان عرصه سلامت نیز هر روز نمایی از فداکاری و ایثار خود را در عرصه خدمت به کشور و نجات جان هموطنانشان عیان می‌کنند.
در ایامی که بسیاری از مردم در خانه ماندند و بخش های بسیاری از کشور تعطیل یا نیمه تعطیل بودن، همکاران خدوم حوزه سلامت از ابتدای اسفند ماه و ایام نوروز تاکنون همه روزه در محل خدمت خود حضور داشته و برخی از آنها روزها و هفته ها از خانه و خانواده دور بوده اند.
امروز مردم قدردان خدمات تلاشگران مدافع سلامت هستند و بیش از گذشته ارزش و اهمیت این خدمات مشخص شده است و جامعه یکپارچه آرزومند سلامت و بهورزی این عزیزان  است.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی
سید محمد حسین  میری طامه