• تاریخ انتشار : 1398/07/17 - 13:37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آشنایی دانشجویان ورودی جدید با آئین نامه انضباطی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

شورای انضباطی دانشجویان با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، کارگاه آشنایی دانشجویان جدید این دانشکده را با آیین نامه شورای انضباطی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه سومین کارگاه آشنایی دانشجویان با آئین نامه انضباطی را در سال 98، روز سه شنبه 16 مهرماه از ساعت 11:30 در محل سالن اجتماعات دانشکده تغذیه و رژیم شناسی برای دانشجویان جدید این دانشکده برگزار کرد.
در این کارگاه که در ادامه برنامه آشنایی دانشجویان نو ورود با اساتید و مسئولان دانشکده برنامه ریزی شده بود، مهندس سید صومعه دبیر شورای انضباطی در جمع دانشجویان حاضر به تشریح مواردی از آئین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان و تبادل نظر با آنها در حوزه های انضباطی پرداخت.
همچنین، دانشجویان سوالات خود را از دبیر کمیته انضباطی پرسیدند و فرم اظهارنامه انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تکمیل و تحویل دادند.
خبرنگار: علی مددی
عکاس: حسین شیخ محمدی