• تاریخ انتشار : 1400/08/30 - 11:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 450
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد

بررسی گزارش موارد عفونت پس از جراحی در آبان 1400

کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی با هدف بررسی گزارش موارد عفونت پس از جراحی در آبان 1400 و شاخص های کنترل عفونت شش ماهه اول این سال، برگزار شد.

کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، کمیته کنترل عفونت بیمارستان با حضور دکتر علی طباطبایی، رئیس بخش اورژانس، دکتر محمد سلیمانی، مسئول فنی و فریده آژیر، مدیر پرستاری این مرکز بامداد یکشنبه 30 آبان 1400 برگزار شد.
پس از بررسی گزارش موارد عفونت پس از جراحی در آبان سال جاری، شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی به مقایسه شاخص های رعایت بهداشت دست، استفاده از لوازم حفاظت فردی و اثربخشی فعالیت های کنترل عفونت بر اساس چک لیست های تکمیل شده در شش ماهه دوم سال 99 و شش ماهه اول سال 1400 پرداخت و اظهار داشت: این دو بازه زمانی قابل مقایسه نبود. زیرا  چک لیست ها و نحوه ارزیابی توسط وزارت بهداشت در این موارد در سال جدید تغییر کرده و  نمی توان مقایسه درستی در این موارد داشته باشیم. همچنین از ابتدای آذر نیز در زمینه بررسی شاخص های کنترل عفونت در بیمارستان، راستی آزمایی توسط رابطان کنترل عفونت بخش ها انجام خواهد شد. 
آمار بروز مقاومت میکروبی، درصد عفونت بیمارستانی بر اساس شاخص بستری شدگان  و درصد عفونت به کل تعداد جراحی از دیگر مواردی بود که وی درباره آن ها توضیح داد. رضایی همچنین به میزان بروز نیدل استیک در شش ماهه اول سال جاری اشاره کرد افزود: بیشترین نیدل استیک مربوط به گروه پرستاری شامل پرستاران، کارشناسان بیهوشی و اتاق عمل است. دستیاران و پزشکان نیز در جایگاه بعدی قرار دارند. به همین دلیل در جلسات آینده به بررسی بروز نیدل استیک به تفکیک گروه های شغلی و اینکه چه ابزاری بیشترین نقش را در آن دارد خواهیم پرداخت.
فاطمه قدیمی، دبیر کمیته های بیمارستان فارابی نیز به اهمیت برگزاری کمیته های کنترل عفونت اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات اصلاحی خوبی که توسط گروه کنترل عفونت بیمارستان فارابی انجام شده این است که با توجه به فاصله زمانی یک ماهه میان برگزاری کمیته های کنترل عفونت و به منظور بررسی به موقع موارد عفونت بعد از جراحی، بلافاصله پس از بستری مجدد بیماران با شک بروز عفونت، در اتاق عمل مربوطه حاضر شده و این مورد را با استاد و پزشکان بیمار مطرح می کنند. وی در پایان این جلسه افزود: هدف ما از بررسی موارد عفونت پس از جراحی در کمیته های کنترل عفونت یافتن راهکارها و اقدامات اصلاحی مناسب است.
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی
  • کد خبر : 200740
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب