• تاریخ انتشار : 1394/07/08 - 13:57

برگزاری جلسه آموزشی ویژه سالمندان در چهاردانگه

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر جلسه آموزشی ویژه سالمندان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی در آستانه فرارسیدن هفته سالمند (11 ـ 4 مهرماه) سه‌شنبه 7 مهر 94 در مدرسه آوای نیک واقع در شهرک چهاردانگه ویژه پدربزرگ و مادربزرگ دانش آموزان برگزار شد.
در ابتدا فاطمه گل مکانی، کارشناس برنامه سالمندان در خصوص تغذیه و شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی گفت: سالمندی بیماری نیست، بلکه مرحله‌ای از چرخه زندگی است و فرایندی است که هرگز متوقف نمی‌شود. درعین‌حال این مرحله با انباشته شدن خرد و تجربه همراه است و فرصتی است که فرد می‌تواند تجربیاتش را به نسل‌های بعد منتقل کند. وی در ادامه افزود: اغلب سالمندان می‌توانند توانایی‌های شناختی و جسمانی خود را تا حد قابل‌توجهی حفظ کنند به‌شرط آن‌که شیوه زندگی سالم را اتخاذ نمایند. نیازهای جسمانی در سنین پیری از اهمیت فراوانی برخوردار هستند و مسائل روانی ناشی از سالمندی نیز تحولات بسیاری درروش زندگی این گروه به وجود می‌آورد. در دوره سالمندی شخص ممکن است به دلیل محدودیت‌های مربوط به تغییرات پیری برای برآورد کردن نیازهای اساسی به کمک دیگران نیاز داشته باشد. در این راستا آموزش بهداشت و شیوه زندگی سالم به سالمندان و افراد خانواده آنان امر مهمی است که می‌تواند بسیاری از مشکلات ناشی از تغییرات پیری را کنترل و یا به تعویق انداخته و سلامتی سالمندان را حفظ نماید.
در ادامه فشارخون سالمندان نیز کنترل و در راستای برنامه مکمل یاری ویتامین D به هر سالمند یک عدد قرص ویتامین D داده شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز