• تاریخ انتشار : 1396/11/08 - 11:23

جلسه کمیته شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه برگزار شد

ششمین جلسه کمیته شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه علوم پزشکی تهران، به منظور شناسایی و تجلیل از چهره‌های ماندگار و تاثیرگذار دانشگاه در موزه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی موزه، ششمین جلسه کمیته شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور استاد بهادری رییس دفتر دانش آموختگان دانشگاه، استاد دکتر احمد جلیلی رییس موزه، استاد عبدالحمید میرزا حسابی، استاد علی خلج، استاد علیرضا مصداقی نیا، روحنواز و دکتر علیرضا پارساپور ازاعضای کمیته و دکتر حمیدرضا نمازی قائم مقام و مدیر موزه روز شنبه در 7 بهمن ماه 96 در سالن کنفرانس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد.
در ابتدا دکتر پارساپور، مدیر روابط عمومی دانشگاه و دبیر این کمیته، ضمن مرور اجمالی بر دستورالعمل شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه با اشاره به جلسه اساتید موزه با دکتر کریمی، رییس دانشگاه و اظهار همراهی و علاقه مندی ایشان به تاریخ پزشکی و ضرورت احیای آن بر ضرورت شناسایی فعالانه چهره های تاثیرگذار تاریخ پزشکی تاکید کرد.
در ادامه؛ هر یک از اعضای کمیته به بیان نقطه نظرات خود در خصوص اجرای بهتر این دستورالعمل پرداخته و دو پیشنهاد مطرح‌ شده در کمیته مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد برای تصویب نهایی در دستور جلسه شورای دانشگاه قرار گیرد.
در ادامه جلسه، دکتر نمازی قائم مقام رییس و مدیر موزه، توضیحات اجمالی در خصوص معرفی موزه و همچنین عملکرد سال گذشته موزه را ارائه کرد. وی پیشنهاد اعطای نشان قدمت به مراکز و اماکنی که قدمت بین 60تا 100 سال دارا هستند و نیز حضور فعالانه تر موزه در راه اندازی تالار مشاهیر را با هدف حفظ میراث پزشکی مطرح کرد.
در ادامه گزارشی از نحوه ساماندهی و راه اندازی بخش پروندهای اساتید پیش کسوت دانشگاه ارائه شد که مورد استقبال اعضا قرار گرفت.
در پایان، اعضا کمیته از بخش بایگانی پرونده های مزبور بازدید کردند.
خبرو عکس: سرور قادری

• گروه خبری : گروه خبری RSS,مدیریت موزه ملي تاريخ علوم پزشكي