• تاریخ انتشار : 1400/10/11 - 15:55

درخشش شادی بلیغی در مسابقات بدمینتون قهرمانی دانشگاه های منطقه 10

دانشجوی تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب مقام قهرمانی در بخش انفرادی مسابقات بدمینتون دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این مسابقات که چهارشنبه 8 دی 1400 و با شرکت ورزشکارانی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شهیدبهشتی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی تهران با پیروزی در هر 4 رقابت خود، موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
همچنین، بازیکنان تیم دانشگاه علوم پزشکی بهشتی، موفق به کسب مقام های دوم و سوم این مسابقات شدند.
توضیح اینکه، شادی بلیغی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی و سبا رستم لو دانشجوی رشته پزشکی اعضای تیم بدمینتون دانشگاه در این مسابقات بودند و حمیرا حبیبی مربیگری و آمنه نیکویی سرپرستی تیم را برعهده داشتند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 203613