• تاریخ انتشار : 1398/06/05 - 10:13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

زنگ نشاط و سلامت دانشگاه همزمان با گرامیداشت روز کارمند، پزشک و داروساز به صدا درآمد

مدیریت تربیت بدنی با همکاری معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، برنامه ورزش همگانی را به مناسبت روز کارمند، پزشک و داروساز ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید و با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، برنامه ورزش همگانی با عنوان "زنگ نشاط و سلامت" در گرامیداشت روز پزشک، داروساز و روز کارمند، ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 4 شهریور 98 از ساعت 9:30 تا 10:15 با حضور دکتر رامین رحیم نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب مدیر تربیت بدنی و جمعی از همکاران دانشگاهی در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه شاد و بانشاط که به رهبری امیر اصالت مربی آمادگی جسمانی و ورزش های هوازی برگزار شد، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی در کنار هم به انجام حرکات ورزشی پرداختند.
همچنین در پایان برنامه از طرف معاونت توسعه، به قید قرعه 10 جایزه نقدی به شرکت کنندگان اهدا و از تمام ورزشکاران پذیرایی شد.
توضیح اینکه، مدیریت تربیت بدنی با همکاری دانشکده ها و واحدهای مختلف بطور مستمر برنامه ورزش همگانی را در قالب زنگ نشاط و سلامت برگزار می کند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری
عکاس: حسین شیخ محمدی