• تاریخ انتشار : 1398/09/10 - 08:06

نهمین کنفرانس ادواری بخش پریناتولوژی بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

در کنفرانس ادواری بخش پریناتولوژی بیمارستان جامع بانوان آرش دو مورد پرونده مرگ مادر مورد بررسی قرار گرفت.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، نهمین کنفرانس ادواری بخش پریناتولوژی، جمعه 8 آذر 98 با حضور جمعی از اساتید و متخصصان زنان و زایمان، متخصصان بیهوشی و دکترای عمومی برگزار شد.
در این جلسه به دو مورد پرونده مرگ مادر پرداخته شد و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ریحانه پیرجانی، فوق تخصص پریناتولوژی، دکتر مریم ربیعی، فوق تخصص پریناتولوژی، دکتر لاله اسلامیان، فوق تخصص پریناتولوژی، دکتر سمانه حقیقی، فوق تخصص نورولوژی، دکتر محمد رضا دبیری، فوق تخصص خون و هماتولوژی و همچنین استادان مدعو در پنل حضور داشتند.
در این جلسه بعد از بررسی گزارش پرونده دو بیمار، عوامل کلیدی در مشاهدات و اقدامات بالینی مورد بررسی هریک از متخصصان قرار گرفت و شرکت کنندگان در جلسه درخصوص موضوعات مطرح شده به بحث و گفتگو پرداختند.
در انتهای جلسه دکتر محمودی آذر، فوق تخصص Maternal Critical Care  از دانشگاه Calgary  کانادا در زمینه اقدامات در زمان واکنش های انتقال خون برای حاضرین توضیح داد. وی گفت شما باید اقداماتی مشخصی در زمان واکنش های انتقال خون داشته و آماده باشید واین اقدامات در تمام انتقال های خون خود مورد توجه قرار دهید. دکتر محمودی آذر بر توجه به علائم حیاتی بیماران بخصوص توسط خود پزشک تاکید کرد. وی افزود تغییر را باید ازخودمان شروع کنیم تا سلامت بیماران را تضمین کنیم و یک سری اقدامات مشخص برای بررسی علائم حیاتی  را در زمان بحرانی بیمار مورد توجه قرار بدهیم.
کنفرانس های ادواری در جهت دانش افزایی و محلی برای تبادل تجربیات پزشکان و هم اندیشی با اساتید برجسته توسط بخش پرینالوژی در بیمارستان جامع بانوان آرش به صورت منظم برگزار می شود.
در این جلسه تعداد زیادی از پزشکان علاقه مند به مباحث روز دنیا شرکت داشتند و طبق نظرسنجی انجام شده شرکت کنندگان از برگزاری این جلسات رضایت داشتند و خواستار ادامه آن بودند.
خبرنگار و عکاس : سارا احمدی زاده

• گروه خبری : بیمارستان آرش,گروه خبری RSS