• تاریخ انتشار : 1400/03/01 - 14:31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مستمر کارشناسان مدیریت بازرسی دانشگاه از مراکز واکسیناسیون تحت پوشش دانشگاه

بازرسان مدیریت بازرسی دانشگاه براساس سند ملی واکسیناسیون کووید 19از واحدهای تزریق واکسن بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت بازرسی، بازرسان این مدیریت  شنبه اول خرداد از مرکز واکسیناسیون بوستان رازی بازدید کردند.
در این بازدید نحوه واکسیناسیون، ثبت و مشخصات افراد واکسینه شده در سامانه، تعداد و ظرفیت پذیرش، رضایتمندی مراجعه کنندگان، حفظ زنجیره سرد، نحوه  جمع آوری پوکه‌ها، حفظ حریم خصوصی و امنیت مراجعین هنگام تزریق، تعداد ارائه دهندگان خدمت، نحوه آموزش به مراجعه کننده ها و مراجعه بعدی برای تزریق و…بررسی شد.

این بازرسی‌ها روزهای یکشنبه ۲۶ اردیبهشت در افتتاحیه واکسیناسیون خودرویی بوستان ولایت با حضور مدیریت بازرسی، چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت از مرکز بهرام آباد اسلامشهر و پنج شنبه 30 اردیبهشت از مرکز امام رضا (ع) قیامدشت شهرستان ری نیز انجام شد و در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

• گروه خبری : گروه خبری RSS,مدیریت بازرسی ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات,اخبار
فاطمه  علیزاده

فاطمه علیزاده