• تاریخ انتشار : 1399/08/01 - 13:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 355
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم‌اندیشی معاون درمان و جمعی از متخصصان گروه اپیدمیولوژی دانشگاه برای کمک به کاهش مورتالیتی کووید 19

دکتر سید فرشاد علامه با ابراز نگرانی از افزایش آمار بستری بیماران کرونا بر ثبت دقیق داده های ضروری بیماران برای دستیابی به اطلاعات قابل اعتماد با هدف کمک به کاهش مرگ‌ومیر ناشی از کرونا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه باهدف چاره‌جویی برای کمک به کاهش مرگ‌ومیر ناشی از کووید 19 چهارشنبه 30 مهر 1399 میزبان تعدادی از متخصصان اپیدمیولوژی دانشگاه بود.
در این جلسه ‌دکتر اکبر فتوحی و دکتر کاظم زنده‌دل با حضور در ستاد معاونت درمان و دکتر بایگی و دکتر مسعود یونسیان به‌صورت آنلاین و از طریق شبکه مجازی معاونت درمان ( tritapp) گزارشی از تحلیل داده‌های آماری مراجعان، بیماران بستری و فوت‌شدگان کرونا در بیمارستان‌های تابعه از ابتدای اسفند تاکنون ارائه کردند. سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه و دکتر محبوبه میرزایی رییس اداره آمار و مدارک پزشکی معاونت درمان نیز در این نشست حضور داشتند.    
معاون درمان دانشگاه با ابراز نگرانی از افزایش آمار بستری بیماران کرونا بر ثبت دقیق داده های ضروری بیماران برای دستیابی به اطلاعات قابل اعتماد با هدف کمک به کاهش مرگ‌ومیر ناشی از کرونا تاکید کرد و گفت: با توجه به شواهد موجود مشکل اصلی این افزایش، عملکرد بیمارستان‌ها نیست اگرچه هرگز چالش‌های حوزه درمان را نیز در درمان کووید 19 نادیده نمی‌گیرم و معتقدم باید ازآنچه هستیم بهتر شویم ولی نیاز است برنامه های جدی تری برای کنترل و پیشگیری بیماری در سطح جامعه اجرا شود تا کمی از فشار بیمارستان‌ها کم، کیفیت خدمات درمانی بهتر و درنتیجه میزان مورتالیتی نیز کنترل شود.
دکتر علامه در ادامه با اشاره به برخی مشکلات سامانه HIS بیمارستان‌ها افزود: برای ریشه‌یابی دقیق علل کشندگی ویروس کرونا و ارزیابی عملکرد بیمارستان‌ها نیاز به داده‌های مطمئن داریم.
دکتر فتوحی افزایش آمار مورتالیتی کووید را ناشی از گستردگی ابتلای افراد جامعه خواند و گفت: من معتقدم موج سوم کرونا به‌مراتب وخیم‌تر از پیش است و باید با کمک حوزه بهداشت بیماری را در سطح جامعه کنترل کنیم.
وی همچنین در خصوص تناقضات آماری سامانه‌های HIS و MCMC افزود: پیش از هر تحلیل و مقایسه‌ای باید ابتدا با هماهنگی معاونت درمان و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص صحت و دقت  داده‌های بیماران بستری ثبت‌شده در این سامانه‌ها اطمینان حاصل کنیم. سپس با همسو کردن تحلیل‌های در حال انجام گروه‌های اپیدمیولوژی دانشگاه، عوامل مؤثر در افزایش مورتالیتی بیماران بستری کرونا را که قابل مداخله است استخراج و برای آن‌ها چاره‌جویی کنیم.
دکتر زنده‌دل نیز با تأکید بر اهمیت داده‌های درست در تصمیم‌گیری‌ها گفت: باید نسبت به یکسان‌سازی و ثبت دقیق اطلاعات ضروری پرونده بیماران کووید تعیین تکلیف و نظارت شود.
توضیح این که، این جلسه در راستای جلسات متعدد قبلی برای ارتقای کیفیت خدمات و کاهش مورتالیتی تشکیل شد و جزئی از برنامه جامع کاهش مورتالیتی معاونت درمان دانشگاه است.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 162877
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *