بازديد معاون بهداشت دانشگاه از مراکز ۱۶ ساعته جنوب تهران
دکتر دلاوری از آغاز طرح آزمایشی رپید تست برای بیماران کرونا در مرکز فرمانفرمائیان خبر داد
دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه و دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران از ۳ مرکز خدمات جامع سلامت میثم، ابوذر و شهید واحدی از مراکز تحت پوشش دانشگاه و یک مرکز خصوصی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، معاون بهداشت دانشگاه هدف از بازدید روز یکشنبه ۴ آبان ۹۹ را مدیریت کردن بیماران سرپایی عنوان کرد و گفت: ما تعداد مراکز خدمات ۱۶ ساعته ارائه خدمات به بیماران کرونا را افزایش دادیم و از طرفی راهبرد جدید مراقبت در خانه بیماران را انجام میدهیم تا میزان بار مراجعه به بیمارستانها را کم کنیم به طوري که فقط کسانی به بیمارستان مراجعه کنند که نیاز واقعي دارند.
وی در ادامه افزود: با این راهکارها بیماران با خطر زياد (ريسک بالا) را زود شناسایی و بهطور مرتب پیگیری میکنیم و بر اساس شیوهنامههایی که داریم درمان بیماران را انجام میدهیم.
دکتر دلاوری از افزایش ۱۶ ساعته ارائه خدمت به این بیماران خبر داد و گفت: خوشبختانه مرکز بهداشت جنوب تهران از لحاظ تعداد مراکز در حال خدمت، مناسب است و هرچند که در ۳ روز آینده دو مرکز ۱۶ ساعته دیگر در محدوده این مرکز اضافه میشود اما مراکز خصوصی را هم با شیوهنامههای خاصی در حال آماده کردن هستیم تا در ۱۰ روز آینده این مراکز ۱۶ ساعته را به ۸ مرکز دولتی و ۳ مرکز خصوصی افزایش دهیم.
وی با بيان اينکه دانشگاه علوم پزشکي تهران در مجموع براي راه اندازي ۲۰ مرکز ۱۶ ساعته در سه شبکه تعهد دارد افزود: این عدد در مقايسه با عدد کشوری، عدد خیلی بيشتري است ولی به نظر میرسد با حجم بالای مراجعان، بازهم بايد مراکز ۱۶ ساعته را افزایش دهیم.
معاون بهداشت دانشگاه به آموزش مجازی و مراقبت مجازی با استفاده از اپلیکیشن «سينا کر» در دانشکده برق و الکترونیک دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: يکي از 11 پروژه مشترک دانشگاه علوم پزشکي تهران با اين دانشکده از شنبه آینده در برخی از مراکز کليد مي خورد و استفاده از این برنامه شروع خواهد شد تا اطلاعات افراد با خطر زياد را برای پزشکان ما و اطلاعات افراد با ریسک پایین را برای مراقبان سلامت ارسال کنند و از این طریق میزان پوشش مراقب را در جنوب تهران که شامل اسلامشهر و شهرری هم میشود بسیار بالا ببریم.
دکتر دلاوری بر فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید کرد و افزود: ایشان دیروز به محورهایی اشاره کردند که میتواند برای وزارت بهداشت کمککننده باشد و ما بتوانیم با همکاری کمکهای مردمی و بسیج خدمات بیشتر و باکیفیتتری را ارائه دهیم.
وی به افزایش پوشش ۳ تا ۴ برابری بهداشت محیط و حرفهای در محدوده جنوب تهران اشاره کرد و گفت: ما در بحثهای بهداشت محیط و حرفهای کار جدی را شروع کردیم و در هفته آینده تفاهمنامهاش امضا میشود.
معاون بهداشت دانشگاه به مهارت پزشکان اشاره کرد و افزود: گاهي مهارتهای پزشکان از گایدلاین هایی که وزارت بهداشت ارسال کرده بیشتر است و دليل آن شناختي است که از اين بيماري به دست آورده اند و اشراف کاملي است که به درمان بیماران کرونایی پیداکردهاند.
وی در ادامه با بيان اینکه کرونا با هر علامتی ممکن است نشان داده شود و تمامی پزشکان شبکه هاي بهداشتي، چه کساني که در مراکز 16 فعاليت مي کنند و چه کساني که در ساير مراکز غيرمنتخب کار مي کنند باید خدمت لازم را ارائه دهند افزود: دانشگاه علوم پزشکي تهران در این زمینه کار نوآوارانه انجام داده و با تمامی پزشکان و تعدادي از استادهای خبره دانشگاه در تخصص هاي ريه، گوارش، اطفال، راديولوژي، روماتولوژي، عفوني و... در فضاي مجازي گروهی تشکیل داده است که در اين گروه تبادل اطلاعات و تجربيات و نيز يادگيري انجام میشود که جا دارد از همه آنها تشکر کنم.
وی در پایان از آغاز انجام آزمايش رپید تست برای بیماران کرونا در مرکز فرمانفرماییان به صورت پايلوت از پنجشنبه گذشته خبر داد و گفت: با تاکيد وزير محترم بهداشت در اين مرحله کيت رپيد تست در اختيار اين مرکز قرار داده شد تا نتايج مثبت آن با نتايج آزمايش PCR مقايسه و کارآيي آن در 10 روز آينده مشخص شود که اگر اين اتفاق بيفتد و نتايجي خوبي بگيريم جواب آزمايش بيماران کرونا يکساعت پس از آزمايش داده خواهد شد و شرایط ما در بحث بیماریابی بهمراتب بهتر خواهد کرد.
نظر دهید