حضور معاون پژوهشی دانشگاه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر صحرائیان بر اهمیت ثبت دادههای مرتبط با کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تأکید کرد
معاون پژوهشی دانشگاه در نشست مشترک با روسای مراکز تحقیقاتی مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)، با اشاره به بزرگی این مجتمع و بستری بیش از هزار بیمار مبتلابه کرونا از ابتدا تاکنون در آن، چاپ مقالات منتج از دادههای این مجتمع در مجلات معتبر علمی دنیا را امری مهم دانست.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نشست مشترک معاون پژوهشی دانشگاه با روسای مراکز تحقیقاتی، روسای بخشها و اعضای هیئترئیسه مجتمع 26 اسفند 98 در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در این جلسه، دکتر صحرائیان معاون پژوهشی دانشگاه با اشاره به بزرگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و ظرفیت بالای پژوهشی آن، از اعلام آمادگی مجله پزشکی نیوانگلند (NEJM) برای چاپ مقالات مرتبط با کرونا خبر داد و بر اهمیت جمعآوری و ثبت دادههای مرتبط با این زمینه در مجتمع تأکید کرد.
وی با اشاره به تسهیل فرآیند اعطای گرانت به طرحهای تحقیقاتی حاصل از بیماری کرونا گفت: از زمان آغاز شروع بحران، دانشگاه علوم پزشکی تهران نوعی Fast track (فشردهسازی زمان پروژه) را برای طرحهای تحقیقاتی مربوط به این بیماری ایجاد کرده است که آدرس آن در صفحه اول سایت دانشگاه درجشده است.
معاون پژوهشی دانشگاه افزود: پژوهشگران میتوانند برای گرفتن گرانت از این مسیر وارد بشوند. این طرحهای تحقیقاتی بهسرعت داوری شده و نیازی به شورای داوری ندارد. پسازآن، در اسرع وقت توسط کمیته اخلاق مصوب میشود.
تأکید بر اهمیت انجام تحقیقات همزمان با فعالیتهای درمانی مرتبط با کرونا و توجه به هزینه اثربخش بودن این تحقیقات، چگونگی جمعآوری و ثبت دادههای مرتبط با بیماری کرونا و لزوم رسیدن به توافق جمعی در این زمینه، به اشتراکگذاری تجربیات فرآیندهای مختلف مرتبط با کنترل کرونا در مجتمع با سایر بیمارستانهای کشور، مبنا قرار دادن نظرات مبتنی بر شواهد متخصصین حوزه سلامت در اظهارات فرماندهان کنترل بحران کرونا و لزوم احساس مسئولیت آحاد جامعه در دفع بحران کرونا از مهمترین مواردی بود که در این جلسه موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.
نظر دهید