• تاریخ انتشار : 1398/12/07 - 12:22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست هماهنگی روسای بیمارستان‌های شریعتی، یاس و امیراعلم درباره بیماری کرونا برگزار شد

روسای بیمارستان‌های شریعتی، یاس و امیراعلم وضعیت بیماری کرونا را در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، جلسه هماهنگی و مدیریت بیماری کرونا، صبح چهارشنبه هفتم اسفند 98 در بیمارستان یاس برگزار شد. دکترسعید رضا مهر پور رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر فاطمه داوری تنها رئیس بیمارستان یاس، دکتر آرش جعفریه رئیس بیمارستان امیراعلم به بررسی وضعیت بیماران بستری در بیمارستان یاس پرداختند.
 دکتر داوری تنها در این جلسه گزارشی از فعالیت بیمارستان یاس، تعداد بیماران بستری، تعداد مراجعه‌کنندگان به تریاژ، چگونگی ویزیت و مدیریت آن‌ها ارائه داد. دکتر داوری مراجعه زیاد بیماران به اورژانس این بیمارستان، ویزیت بیماران نیازمند مراقبت‌های ویژه، نوبت‌های کاری متخصصان و کافی نبودن تخت‌ها را مسائل قابل‌توجه و نیازمند برنامه‌ریزی برشمرد.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه نیز به اعضای حاضر در جلسه پیوست و برای ارائه بهتر خدمات در بیمارستان یاس پیشنهاد‌هایی ارائه کرد. در این جلسه همچنین دکتر شکوه ورعی مدیر پرستاری دانشگاه حضور داشت و با اشاره به خدمات و همکاری پرستاران، گزارشی از فعالیت‌های نیروهای پرستاری در بیمارستان یاس ارائه داد.
دکتر محمدرضا جعفری مدیر درمان بیمارستان شریعتی و دکتر شیرین افهمی متخصص بیماری‌های عفونی و دبیر علمی کمیته کنترل عفونت این بیمارستان، گزارشی از بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان شریعتی ارائه و نحوه تریاژ و مدیریت این بیماران را در بیمارستان شریعتی تشریح کردند.
دکتر مهر پورنیز با اشاره به مراجعه‌کنندگان بسیار زیاد به بیمارستان یاس گفت: ایمنی بیماران بستری بسیار اهمیت دارد و خستگی نیروهای خدمت دهنده به بیماران نیز مهم است. رئیس بیمارستان شریعتی همچنین پذیرش بیماران از سوی بیمارستان ضیاییان را یکی از راهکاری‌های کاهش بارمراجعان به بیمارستان یاس برشمرد.
 دکتر مهر پور همچنین تشکیل گروه مراقبت حاد را از راهکارهای پیشنهادی برشمرد و گفت: تجربه موفق بیمارستان شریعتی درمراقبت از بیماران نیازمند مراقبت‌های ویژه‌ که در بخش‌های عادی بستری هستند، می‌تواند در کمک به بیماران اینتوبه بستری در بیمارستان یاس کمک بسیار مؤثری باشد.
همچنین دکتر حسنعلی عطایی قائم‌مقام ریاست بیمارستان یاس، دکتر الهام شیر علی معاون درمان، دکتر نسیم شکوهی معاون آموزشی، دکتر فرناز نایب زاده مدیر اداری و پشتیبانی، یوسف مسعودیان و سکینه حسن‌زاده مدیر پرستاری بیمارستان یاس در این جلسه حضور داشتند.

• گروه خبری : بیمارستان شریعتی,اخبار
 فرانک  معصومی فرد